E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Machiaj de nunta

(4 votes, average: 1.75 out of 10)
865 vizite
0 comentarii

Machiajul de nunta – Culori de primavară

Cu toţii ne bucurăm de venirea celui mai aşteptat anotimp, nu-i aşa? Natura din jurul nostru începe să prindă culoare, iar acest lucru ne inspiră în tot ceea ce facem. La fel se întamplă şi în domeniul machiajului, astfel că anotimpul cald aduce în tendinţe anul acesta culori noi în tonuri pastelate dar şi tonuri electrizante.
Cuvintele cheie ale sezonlui sunt ”proaspăt şi impulsiv”, ce definesc o atitudine plină de încredere şi aduc după sine un look optimist, vesel şi colorat.

IMG_9812_pp-200x300.jpg (15 KB)Privirea devine delicată şi luminoasă, culorile predominante fiind rozul şi violetul, iar printre tonurile cele mai vibrante ale sezonului regăsim combinaţii jucăuşe de vernil, coral, turcoaz şi desigur albastrul care devine vedetă anul acesta. În tendinţe rămân în continuare genele puternic alungite, genele false şi conturul cu tuş în stil ochi de pisică.

Tenul capătă şi el un aspect îngrijit, impecabil, aparent lipsit de machiaj dar înviorat cu puţin blush în nunaţe pastelate, cât mai aproape de natural.

Machiajul în tonuri de roz este o declaraţie de seducţie, care scoate în evidenţă prospeţimea tenului. Acest tip de machiaj este o alegere bună atât pentru zi cât şi pentru seară. Dacă este purtat corect, la ţinuta şi ocazia adecvată creează impresia unui ten mai tânăr. Sunt în vogă tonurile de roz platinat, fucsia şi ciclam. Dacă provocarea este însă prea mare, poţi să foloseşti în continuare rozul pastelat şi gloss-ul roz transparent.

Machiajul în tonuri de violet, lila şi lavandă au preluat şi ele supremaţia. Scopul lor este de a crea un look tineresc şi proaspăt. Acest trend cromatic avantajează în special ochii verzi şi albaştri. Mare atenţie însă la ochii obosiţi sau încercănaţi, dacă te confrunţi cu aceste probleme evită aceste culori deoarece nu vor face altceva decât să accentueze şi mai tare acest lucru.

Pe buze se poartă în continuare rujul roşu mat, dar ca noutate faţă de sezoanele trecute avem portocaliul şi rozul aprins. Aşa că dacă vrei să te remarci lasă la o parte modestia şi fii îndrăzneaţă în primăvara aceasta.

Alege culoarea care ţi se potriveşte!

http://www.innana.ro

https://www.e-nunti.ro/innana-wedding-planners/

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii