E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

MACHIAJ OCAZII ( Make-up LUCIA Iacob )

Descriere

Lucia Iacob 17.jpg (89 KB)De multe ori te-ai întrebat de ce miresele trebuie să plătească pentru a avea un „make-up artist” pentru nunta lor.Este adevărat că tu, un prieten sau o rudă care stie elementary de bază ale machiajului poate face o treabă bună . Este foarte important insa sa ai in vedere ca un „ make-up artist” însemna diferenţa dintre un aspect de bază şi un look uimitor.

Permiţându-ti să arati absolut radiant in ziua nuntii tale nu este un lux, este o necesitate ! TU esti cea mai importanta persoana de la acest eveniment . Trebuie sa te simti confortabil si stralucitoare !

Sunt aici sa te ascult, pentru ca tu sa ai parte de look-ul mult visat pentru cea mai importanta zi din viata ta.

Toti ochii vor fi pe tine in timpul ceremoniei si dupa , asa ca tine cont ca make-up –ul trebuie sa reziste orelor in sir de saruturi, lacrimi, dansuri, bautului de sampanie si multor altor incercari .

http://luciaiacob.weebly.com/

http://www.facebook.com/album.php?aid=15575&id=1838120702

lucia iacob 1.jpg (55 KB)Lucia Iacob 12.jpg (55 KB)Lucia Iacob 3.jpg (63 KB)Lucia Iacob 10.jpg (67 KB)Lucia Iacob 6.jpg (29 KB)Lucia IAcob 13.jpg (45 KB)Lucia IAcob 16.jpg (27 KB)Lucia Iacob 4.jpg (81 KB)Lucia IAcob 5.jpg (83 KB)

Adresa: BUCURESTI

Etichete : Http://www.modelmayhem.com/1809805

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Trimite o cerere catre toti furnizorii