E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Machiaj profesional – make-up artist Mihaela Baraitareanu

Descriere

De ce este nevoie de ajutorul unui make-up artist?

Fie ca sunteti o persoana nonconformista sau una conservatoare, un make-up artist profesionist va alege impreuna cu viitoarea mireasa, machiajul care o va reprezinta cel mai bine si va evidentia atuurile personale.
Fie ca va doriti un look romantic, provocator sau cat mai natural si plin de stralucire, produsele profesionale, tehnicile de machiaj si experienta unui profesionist va vor ajuta sa aratati spectaculos in ziua nuntii sau la un eveniment important.
Modelul si culoarea rochiei, coafura, buchetul si accesoriile ce le veti purta in ziua nuntii, impreuna cu machiajul trebuie sa se incadreze optim in ansamblul infatisarii.
Cearcanele datorate oboselii si umbrele create de acestea, paloarea fetei, micile imperfectiuni ale pielii, ridurile de expresie, vor fi corectate in urma machiajului profesionist. Realizarea unei probe de machiaj inainte de nunta va vor spulbera temerile si va vor asigura ca stilul ales este cel potrivit pentru dvs.

Fii frumoasa in orice moment important al vietii tale si … nu numai!
Am urmat cursurile de machiaj ale scolii Kruger Brent si sunt alaturi de oricine doreste ca adevarata frumusete si personalitate sa iasa la iveala.
Realizez machiaj corector, machiaj de beauty, machiaj de mireasa, machiaj de zi/de seara, machiaje fantasie, machiaj pentru sedinte foto, machiaj pentru efecte speciale, consiliere make-up, pensat si remodelat sprancene, aplicare gene false: banda sau fir cu fir, aplicare strasuri, glittere doar cu produse profesionale.
Pentru detalii si tarife pot fi contactata pe adresa de email micky@ateliermakeup.ro sau la nr. de tel. 0729.090.115
Va astept cu drag!

Adresa: str.sold ene modoran nr8, Bucuresti

Etichete : Consiliere makeupGene falseGlittereMachiajMachiaj beautyMachiaj clasicMachiaj corectorMachiaj de searaMachiaj mireasaMachiaj mireseMachiaj profesionalMakeup

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii