E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Machiaj profesional pentru nunta-Bucuresti

Descriere

Realizez machiaje pentru mirese si pentru alte evenimente, cu deplasare la domiciliul clientelor.
Frumusetea unei femei poate fi descrisa in diverse moduri, acest lucru devenind de-a lungul timpului un binecunoscut cliseu, prin expresii de genul “orice femeie are frumusetea ei” sau “frumusetea vine din interior” si multe alte afirmatii asemanatoare, adevarate bineinteles, dar totusi, fiecare femeie, indiferent de felul ei de a fi, eleganta, sofisticata si dornica de complimente, ori modesta sau mai putin interesata de imaginea ei, vrea la un moment dat sa fie admirata de catre cei din jur, sa i se spuna ca e frumoasa si sa fie in centrul atentiei.

La urma urmei, femeia e actrita principala din filmul vietii ei si merita sa arate ca o adevarata vedeta de film. Iar frumusetea, cel mai rapid se percepe vizual, privind trasaturile chipului si proportiile corpului. Un machiaj, fie ca este facut pentru o mireasa, fie ca este pentru orice alt eveniment, daca este corect realizat, are puterea de a accentua acea frumusete naturala a fiecarei femei sau de a corecta imperfectiunile atunci cand este cazul. Calitatea produselor cu care lucrez(MAC, Makeup Forever, Il Makiage, Artdeco, Max Factor), la care se adauga talentul, creativitatea si un pret rezonabil, va pot garanta machiajul si imaginea pe care le visati. Serviciile includ consiliere in domeniul make-up si deplasarea la domiciliul clientei pe raza Bucuresti. Tarife: machiaj mireasa-250 ron iar cel de proba-100 ron, aplicare gene false individuale- 50 ron. Acord discount pentru grupuri de persoane, deci preturile nu sunt “batute in cuie”…Va astept!
Telefon: 0722646284
Email: gabriela@perfectlook.ro
perfectlook.gabriela@gmail.com
www.perfectlook.ro

machiaj_1.jpg (87 KB)machiaj_3.jpg (220 KB)machiaj_4.jpg (232 KB)machiaj_5.jpg (201 KB)machiaj_6.jpg (135 KB)machiaj_7.jpg (298 KB)machiaj_2.jpg (123 KB)

Adresa: Bucuresti

Etichete : Machiaj BucurestiMachiaj mireasaMachiaj profesionalMake-up artist

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii