E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Machiaj profesional

Descriere

Machiajul miresei este mult mai mult decat un simplu amanunt. Chiar daca fotograful, cameramanul, DJ-ul, localul, rochia de mireasa sunt perfecte toate, o mireasa va avea nevoie de un machiaj profesionist. Un machiaj bine facut va ajuta la armonizarea intregii tinute: rochia de mireasa somptuoasa, coafura, accesoriile, etc.
Majoritatea invitatelor apeleaza acum la makeup artisti pentru realizarea unui machiaj de ocazie, dar mireasa, pe fata căreia vor sta toti ochii intreaga nuntă, va trebui să fie de departe, cea mai frumoasa!
Multe dintre mirese se machiaza putin sau deloc si considera ca frumusetea lor naturală le este suficienta.Foarte adevarat as spune si eu: n-am văzut femei urate, mai ales în ziua nuntii cand fiecare femeie radiaza de fericire.
Din pacate, se intampla ca stresul anterior nuntii sa aiba repercusiuni remediabile asupra starii generale a tenului : cearcane, fata putin iritata sau chiar aparitia unui cos rebel, pot deveni suparatoare.Nici o problema, un machiaj profesional va rezolva totul.
Numele meu este Miruna Dana.Desi initial machiajul a fost un hobby pentru mine, am ajuns sa iubesc clipa finala a machiajui, cand citesc fericirea pe chipul celei machiate. Pentru a ma perfectiona in acest domeniu, in decursul anilor am urmat mai multe cursuri de machiaj si cosmetica devenind atat machior sau makeup artist, daca va place aceasta varianta, profesionist,cat si cosmetician.
Consider ca fiecare mireasa trebuie sa aiba propriul ei machiaj, adaptat atat tinutei sale, coafurii, tematicii nuntii, dar mai ales potrivit personalitatii si structurii sale faciale.
Fiecare mireasa este unica,iar machiajul de la nunta ei trebuie sa fie special ales, astfel incat sa para la fel de proaspata si  moderna si dupa 20 de ani, cand se va uita la pozele si filmul nuntii.
Mireasa fiind starul nuntii, fotografiata si filmata mai mult decat oricine va avea nevoie un machiaj profesionist, iar una din tehnicile folosite cu succes in machiajul de film, sedinte foto, prezentari de moda este tehnica machiajului cu aerograful sau “aibrush makeup”. Aerograful (pratic,un “pistol” care aplica produsul cu ajutorul unui compresor cu aer), are nevoie de produse speciale, cu o mult mai mare micronizare, dar si pigmentare ridicata a particulelor. Acest lucru confera rezultatului final nu numai durabilitate, dar si naturalete, astfel incat si un prim plan va arata ireprosabil.
Cu mireasa voi stabili intalniri anterioare nuntii, in care vom studia tipul machiajului ales, vom diagnostica starea de sanatatea tenului, le voi explica diferenta dintre un machiaj obisnuit si tehnica machiajului cu airbrush si avantajele lui, vom gasi o forma adecvata a sprancenelor.
Si poate peste 1 an, ne vom reintalni pentru alt machiaj la un eveniment la fel de important pentru mireasa noastra: botezul bebelusului.

Before and After!

 

Miruna’s Make-up

Adresa: Giurgiu

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

Trimite o cerere catre toti furnizorii