E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Marturii nunta, organizari nunta

Descriere

sticluta cu gel de dus 6 lei pret final.jpg (26 KB)Sublimul vine de la fiecare mire care-si vede pentru prima oara femeia iubita in rochia de mireasa, vine de la fiecare parinte care-si priveste pruncul increstinat. Simplitatea vine de la noi si cu permisiunea d-voastra incercam sa va aratam ca lucrurile simple pot transforma o seara de suflet intr-una de neuitat.

Firma noastra va pune la dispozitie atat accesorii handmade, cat si finite, simple, toate menite sa ajute fiecare persoana, indiferent de buget, sa aibe ceea ce fiecare merita , intr-o seara de mult asteptata. Stim ca fiecare eveniment trebuie anuntat asa cum se cuvine, de aceea va punem la dispozitie o gama larga de invitatii pentru nunta si botez, realizate si concepute pe marimea evenimentului ce urmeaza sa-l traiti.

Fie ca este vorba de nunta, botez, aniversare, petrecere privata sau orice alt tip de eveniment ne-ati face onoarea sa vi-l organizam, atat aranjamentele florale, cat si cele din pene , sunt menite sa va incante si sa va multumeasca gustul. Deasemenea speram ca prin diversitatea materialelor si a culorilor sa cream o atmosfera in care sa petreceti alaturi de cei dragi, o seara pe masura asteptarilor pe care le aveti de la noi.

Deasemenea, din dorinta de a darui fiecarui invitat prezent la eveniment un semn de apreciere si multumire, va punem la dispozitie marturiile de nunta si botez, realizate din materiale de calitate si menite sa satisfaca orice gust si vis pe care l-ati gandit sau simtit cand v-ati imaginat evenimentul.

Fie ca sunt cutiute, saculeti, diferite figurine de sticla sau ceramica, sticlute sau borcanele personalizate, merita sa vedeti din ce se compune colectia si ce presupune simplitatea unui lucru creat special pe sublimul caracterului d-voastra.
Suntem deschisi chiar si altor idei pe care le aveti, astfel incat sa putem crea impreuna un model aparte de marturie, sa fie un element unic, si care sa va aminteasca cu drag peste ani de evenimentul respectiv.

borcanel miere cu lingurita 6 lei.jpg (84 KB)borcanel cu sare de baie colorata 5.5 lei pret final.jpg (36 KB)sticluta vin personalizata 5.5 lei final.jpg (104 KB)Model Frunze de ceai.jpg (38 KB)caleasca-cristal 11 lei la cumparare.jpg (50 KB)cutie-imprimeu-damasc 2010 3.99 lei pret final 7.5 lei.jpg (100 KB)CARTE OASPETI BEBE 120 LEI CUMPARARE.jpg (39 KB)marturie botez biberon sare baie 5.9 lei la cumparare.jpg (37 KB)

Adresa: Pacurari 138

zp8497586rq

Etichete : Invitatii nuntaLumanari nuntaMarturii NuntaOrganizari nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

1 comentariu

  • Data: 20 Iunie 2012

    Buna ziua,
    Ar fi dragut cand preluati poze de pe diverse site-uri, sa nu taiati partea in care sunt brand-uite si sa citati si sursa de unde le-ati luat.

Trimite o cerere catre toti furnizorii