E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Mika Design – Invitatii Nunta, Invitatii Botez, Accesorii Nunta si Botez

Descriere

Alegerea invitatiei de nunta perfecte este acum mult mai usoara! Mika Design are in colectiile sale peste 1000 de modele de invitatii nunta, invitatii botez, invitatii petrecere copii sau invitatii corporate pentru lansare produse sau servicii noi. O invitatie nunta frumoasa, cu un font elegant si o imprimare de calitate va deveni o mica “opera de arta” care va fi pastrata ca o amintire placuta a nuntii voastre.
Modelele de invitatii nunta si invitatii botez sunt insotite de diverse variante de carduri masa cu nume invitati sau plicuri bani, meniuri carton, inele de servet si diverse alte marturii si accesorii asortate.

Si pentru ca stim cat de importanta este calitatea invitatiilor de nunta sau botez in acest domeniu (cu siguranta nu vrei sa trimiti prietenilor si persoanelor importante din viata ta modele invitatii pe un carton subtire si prost finisat), va propunem prin intermediul site-ului nostru o selectie de invitatii de nunta online, invitatii de botez si accesorii nunta si botez realizate din cartoane de cea mai buna calitate, cu o grosime care sa impuna respect fata de evenimentul pe care il anuntati.

Produsele noastre sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate cu utilaje care permit o finisare profesionala iar in cazul in care sunt realizate handmade, acest lucru este precizat in dreptul produsului repectiv. Realizam modele handmade numai pentru produse cu adevarat speciale care nu se pot realiza cu utilaje profesionale.

In colectiile noastre regasiti mai multe variante de invitatii nunta cu poza mirilor, invitatii stil “pocket”, invitatii nunta din catifea sau dantela, invitatii nunta elegante cu tematica vintage, invitatii pline de veselie si culoare cu fluturi, floricele sau invitatii clasice, elegante cu detalii baroc potrivite mirilor care si-au ales ca tematica “Nunta la Palat”

BM1.jpg (64 KB) cb gri.jpg (82 KB) DSC08406.JPG (71 KB) DSC08867.jpg (276 KB) DSC08943.jpg (56 KB) DSC08396.jpg (130 KB) DSC08968.jpg (57 KB) DSC08257.jpg (66 KB) 102027.jpg (184 KB) 102.003.jpg (267 KB)

Adresa: str. turturelelor 11b

Etichete : Invitatii BotezInvitatii nuntaMarturii BotezMarturii NuntaPlicuri bani nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii