E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Modele si texte invitatii nunta

Descriere

De aproximativ 3 ani ma ocup, printre altele, si de realizarea de invitatii de nunta, meniuri, plicuri cu bani si de altele asemenea.

Am remarcat cu placere, la toti mirii care au apelat la serviciile mele, dorinta de a fi unici prin imaginea si textul invitatiilor, forma acestora, care sa concorde in primul rand cu personalitatea, hobby-urile, modul in care isi percep drumul de acum comun in viata, modul in care s-au intalnit sau pur si simplu cu tematica aleasa pentru evenimentul in sine.

Din ce in ce mai multe cupluri doresc sa aiba invitatii unicat, personalizate prin caricatura sau portretul lor, sa fie prezentati in ipostaze care le sunt caracteristice, care evoca un moment deosebit din povestea lor de dragoste, care, eventual proiecteaza in prezent un moment din viitorul lor, un vis comun.

Am desenat miri pedaland pe bicicleta pentru ca este un hobby pe care il practica amandoi cu placere, miri gonind pe motocicleta si lasand in urma lor norisori ce formeaza inimi si note muzicale pentru ca asta face parte din viata lor de zi cu zi; miri in spatele carora se regasesc locuri de care ii leaga amintiri placute, miri care isi privesc viata in comun cu dragoste si umor, servindu-se reciproc cu o cafea sau un pahar de whisky…

Cate povesti de dragoste, atatea imagini, atatea texte care nu au cum sa se regaseasca la altii, pentru ca fiecare cuplu este unic!

Oricum, prima dorinta mentionata, cand am discutat despre cum sa fie prezentati in imaginea folosita pe invitatie, a fost sa ii desenez tinandu-se de mana, in majoritatea cazurilor…:)

Etichete : InvitatiiMiriNuntaTexteUnicat

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii