E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

MyJewellery.ro

Descriere

Set-Diva-(rosu).jpg (380 KB)My Jewellery SRL a fost infiintat la inceputul anului 2010, fiind o firma tanara, in plina expansiune. La baza companiei sta dorinta de a aduce in Romania marci de renume in domeniul bijuteriilor si al obiectelor decorative.

My Jewellery se adreseaza magazinelor care comercializeaza bijuterii si/sau obiecte decorative, firmelor care doresc sa faca cadouri deosebite partenerilor, angajatilor sau clientilor lor, dar si persoanelor fizice care iubesc si apreciaza frumosul, prin magazinul virtual myjewellery.ro, unde veti gasi intotdeauna produse de cea mai inalta calitate.

Cele trei firme pe care le reprezentam in exclusivitate in Romania sunt Oliver Weber, Enzo si Goebel.

Oliver Weber este deja un nume recunoscut in toata Europa datorita bijuteriilor inedite si de o calitate deosebita pe care le produce folosind elemente Swarovski (cristale Swarovski si perle Swarovski) dar si datorita celorlalte produse din gama, cum sunt posetele, ochelarii de soare sau ceasurile. Fabrica Oliver Weber este situata in Innsbruck – Austria, in imediata apropiere a fabricii de cristale Swarovski. Toate produsele sunt fabricate manual cu cea mai mare atentie si pricepere, datorita acestui lucru toate produsele Oliver Weber au o garantie de 2 ani.

Set-World.jpg (259 KB)Set-Prestige.jpg (335 KB)

Adresa: str. Academia Teologica nr.7-9 Arad

Etichete : ArgintBijuteriiCadouriOliver weberSwarovski

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii