E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Noile saloane Imperiale !

(3 votes, average: 0.00 out of 10)
549 vizite
0 comentarii

IMPERIAL Grand Ballrooms ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Saloanele Imperial va ofera grandoarea, eleganta si stralucirea de la Curtea Regelui !

Imperial este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment din viata voastra.
Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare data veti simti nevoia sa reveniti.

Va oferim trei noi saloane decorate in stil aristocrat de catre designeri de top.

Saloanele : Elisabeta , Ludovic si Victoria situate in zona rezidentiala Pipera.

Veti face cunostinta cu o echipa formata din profesionisti pasionati cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care va vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare, cat si pe intreaga durata a evenimentului.

Nunta ta

NUNTA este un moment unic la care visezi alaturi de perechea ta. Suntem langa tine sa-ti indeplinesti aceasta dorinta .Aceasta zi importanta pentru tine cat si pentru noi, iti va ramane cea mai minunata amintire cu care te vei mandri! Experienta noastra, de peste 10 ani, ne recomanda sa-ti fim consilierul perfect in organizarea unei nu nunti de poveste.

Arta culinara
Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare: rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a-si personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita . Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru clientii nostri.
Servicii
IMPERIAL ofera serviciile complete pentru organizarea evenimentelor de succes

Ospitalitate, capacitate
Saloanele Imperiale reusesc sa impresioneze printr-un design luxuriant, dar si prin atmosfera calda si prietenoasa, precum si prin o delimitare atenta a saloanelor, putand gazdui intre 80 – 500 persoane.
Parcarea generoasa (peste 150 locuri), pazita,va va scuti de grija gasirii unui loc de parcare.

Imperial primire Eli 1.JPG (450 KB)Elisabeta 1.JPG (447 KB)Lobby Eli pian 1.JPG (472 KB)Imperial primire Eli 3.JPG (442 KB)

 

 

 

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii