E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Nu uita la organizarea nuntii!

(10 votes, average: 3.50 out of 10)
1,213 vizite
1 Comentariu

Open JasminePentru ca nunta sa fie perfecta trebuie sa respectati niste reguli care sa va aduca reusita. Nu scapati niciun detaliu din vedere care va poate ruina cea mai frumoasa zi din viata.

Va propun 10 reguli pe care trebuie sa le aveti in minte atunci cand va organizati nunta.

1. Stabilirea bugetului. Inainte de a incepe propriu zis organizarea nuntii, gandeste-te inainte de cati bani dispui pentru a organiza nunta visata. Trebuie sa ai si bani de rezerva in caz ca te vei intainde cu cele cumparate. Stabileste ce vrei la nunta ta, fa o lista, aloca-i fiecarui detaliu o suma de bani si dupa aceea poti incepe sa le achizitionezi.Wedding day gazebo restaurant celebration

2. Lista cu invitati. Bugetul trebuie sa fie si in concordanta cu numarul de invitati. Gandeste-te bine pe cine vrei sa ai alaturi de tine in acest moment. Fa o sesiune cu familia ta si a viitorului sot si stabiliti cine va fi acolo in momentul in care veti spune da. Dar sa nu uitati ca nunta e a voastra, nu a parintilor vostri si va fi asa cum vreti voi, nu ei.

3. Data nuntii. Dupa ce ati stabilit si lista cu invitati, trebuie sa va asigurati ca data pentru cununia civila, dar si religioasa sunt bune, aveti grija sa nu cada in post. Apoi pentru cununia civila trebuie sa va duceti din timp sa stabiliti ora la care sunteti programati pentru a putea realiza invitatiile si a le oferi.

4. Alegerea fotografului si cameramanului. Ia de la prietenele tale, de la rude poze si filmari de la nuntile lor. Trebuie sa alegi un profesionist pentru nunta ta. Poti folosi si internetul unde vei vedea mai multe modele de fotografii. Fotografiile sunt amintirile pe care le poti arata peste ani si ani celor care nu au putut impartasi cu tine aceste momente.1164156_73529947

5. Mireasa. Achizitionarea rochii de mireasa, a accesoriilor nu se lasa pe ultimul moment pentru ca nu se stie ce conspiratie a universului poate aparea. Fa-ti programare la coafor, gandeste-te la toate detaliile infatisarii tale si planuieste-le cu mult timp inainte.

6. Buchetele si lumarile de nunta. Alegerea florilor potrivite este o munca destul de dificila. Sunt multe firme in acest domeniu, roaga-i sa iti arate cat mai multe modele facute de ei si vezi daca au recomandari bune.

7. Mirele. Costumul mirelui trebuie cumparat din timp, la fel poate aparea o conspiratie a universului. Nu se stie daca isi va gasi atunci…si mai bine va scutiti de niste nervi in plus.

8. Atmosfera. Pentru a crea atmosfera la nunta voastra trebuie sa va ganditi la muzica. Trebuie vorbit din timp cu formatia, dj-ul pe care ii vreti la nunta pentru a va asigura ca sunt liber pentru acea data. 1080159_61183449

9. Perechea. Aveti grija cum va comportati pe durata nuntii voastre. Trebuie sa aveti o atitudine demna de o mireasa. Aveti grija sa nu faceti o criza de nervi din cauza unor detalii care nu au iesit asa cum v-ati dorit. Trebuie sa zambiti mereu si sa lasati ca evenimentul sa curga. Fiti mereu in compania mirelui, aratati celor invitati ca sunteti perechea potrivita.

10. Transportul. Nu in utimul rand trebuie sa va asigurati ca cei care vor veni la nunta voastra vor avea un mijloc de transport de la casa miresei, la starea civila,  la biserica si local. Inchiriati un microbuz daca vin multi invitati dintr-o anumita zona. Este bine sa va preocupati de invitatii vostri pentru ca ei va sunt alaturi.

Trebuie sa aveti grija sa nu faceti greseli in organizarea nuntii voastre.

1038218_66480936

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

  • Data: 23 Februarie 2010

    parerea mea este sa consultati o firma de organizat evenimente…intrebarile nu va costa nimic si sigur veti ajunge la concluzia ca se merita…

Trimite o cerere catre toti furnizorii