E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Revine: Nunta cu stil – intrecerea mireselor

(6 votes, average: 4.67 out of 10)
502 vizite
0 comentarii

Daca e toamna e sezonul nuntilor.Dar nuntile nu mai sunt ce au fost odata si nici miresele. Acum este o adevarata lupta: care are cea mai frumoasa rochie, cea mai frumasa coafura, cel mai gustos tort si cel mai aratos mire!

Trei mirese participa pe rand fiecare la nunta celorlate si sunt libere sa comenteze absolut orice detaliu.

Iar noi savuram reactiile si, la final, aflam care este cuplul castigator ce va pleca in luna de miere la un hotel de cinci stele.

Emisiunea se numeste “Nunta cu stil – Intrecerea mireselor” si este difuzata pe postul Euforia TV. Anul trecut am difuzat sezonul I. Pentru ca emisiunea a fost un real succes, ne-am hotarat sa incepem sezonul II. Suntem intr-o continua cautare de potentiali participanti pentru aceasa emisiune.

Un scurt rezumat al emisiunii: in fiecare emisiune vom invita trei mirese sa ia parte fiecare la nunta celeilalte (nuntile nu sunt in acelasi week-end). Apoi, pe rand, ele isi vor spune punctul de vedere vis-a-vis de rochie, voal, buchete, locatie, meniu, muzica, tort. Alaturi de ele, vor comenta si doua persoane din lumea mondena. Nu implica nici un cost din partea mirilor participarea la aceasta emisiune.

Premiul va fi castigat de mireasa cea mai simpatica. O saptamana de miere in strainatate, alaturi de alesul ei (hotel de ***** stele, all inclusive, transport avion, bilete dus – intors).

Nefiind o preselectie a mireselor in functie de anumite criterii, nu primeaza nici fastuozitatea si nici bugetul mare sau mic investit in nunta, deoarece noi promovam bucuria, fericirea si implinirea aduse de catre acest moment important si frumos din viata fiecarui om.

Din 12 septembrie, un nou sezon, in fiecare duminica de la ora 22:00.

Inscrieri la 0755 119 640 sau nuntacustil@euforia.tv

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii