E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Nuntă de primăvară

(5 votes, average: 4.60 out of 10)
668 vizite
0 comentarii

Dacă există un anotimp cel mai potrivit pentru a face o nuntă, acesta trebuie sa fie primăvara. E simplu de ce… oamenii iubesc să se căsătorească primăvara. Chiar dacă asta se întâmplă datorită florilor frumoase sau datorită faptului ca primăvara semnifică începutul unei noi vieți, nu contează. Oricum le-ai privi, nunțile de primăvara reprezintă o importantă temă de nuntă iar, într-un final, veți vedea că acestea nu sunt doar drăguțe, dar sunt și ușor de organizat. În mare parte pentru că oricine poate face rost de decorațiuni de primăvară.

Primul lucru, și cel mai dificil, legat de nunțile de primăvară este faptul că multe cupluri își aleg data nunții in această perioadă, iar restaurantele sunt, in general, ocupate devreme. Singurul mod de a contracara aceast neajuns este să faci rezervarea cât mai devreme pentru a fi tu in măsura de ați alege data și localul dorite de tine.
În ce privește alegerea accesoriilor pentru nuntă, există foarte multe variante din care sa alegi. De fapt, poți găsi toate acestea online sau lucrând cu un wedding planner. Avantajul acestuia din urmă e că va ști sa-ți propună cele mai potrivite accesorii în concordanță cu tema nunții, localul unde va avea loc recepția si, ce e și mai important, bugetul tău. Asta pentru că, in general, cautând pe internet, te poți pierde în multitudinea de oferte si de modele. Pentru asta e bine ca wedding-planner-ul să aibă la dispoziție o bază de date cât mai generoasă ce să cuprindă furnizori interni și externi și care să conțină atât detalii legate de modele, timpi de livrare și execuție, prețuri si discount-uri acordate de furnizor, dar și detalii legate de profesionalismul fiecărui furnizor, de seriozitatea lui și, mai ales, ajutorul ce-l dă fiecare furnizor planner-ului.

Următorul pas ar fi discuțiile referitoare la decorul floral, element foarte important în cadrul unei nunți de primăvară, el reprezentând unul din principalele motive pentru care se alege această temă. În funcție de caracteristicile localului și, nu în ultimul rând, personalitatea mirilor, se vor stabili culorile de bază ce vor compune decorul floral. De obicei, tema primăverii dă frâu liber imaginației, invitând designer-ul floral să folosească multe culori vii și pastelate, florile de sezon ajutând la acest lucru. Ca și flori folosite preponderent în această perioadă se numără lalelele, irișii, zambilele, violete, allium, anemone, ranunculus, inveselind atmosfera cu coloritul lor și făcând uitate florile clasice si, ar spune unii, comune, cum ar fi trandafirii, crinii, gerbera.

Rochiile de nuntă sunt, in general, create într-un mod ce le face perfecte pentru temperaturile de primăvară. Rochiile lungi vor ține cald picioarelor, iar arătând puțină piele în partea superioară nu va fi inconfortabil în climatul răcoros al primăverii. În ziua nunții poți avea 35 grade, dar poți avea și o zi innourata si rece, de aceea e bine sa folositi si rochii cu manecă lungă. În funcție și de luna în care are loc căsătoria, se poate folosi si o esarfă sau broderie colorată în albastru deschis, roz pal, galben deschis sau verde pastelat. Pentru a face față cu bine reprizelor de ploaie dese și neașteptate în această perioadă, e bine sa vă dotați cu umbrele ce le veți ține la îndemână.

Un alt mod de a menține tema primăverii este prin coloritul rochiilor domnișoarelor de onoare. Aeste pot fi viu colorate, singurul lucru comun fiind design-ul rochiei, culorile fiind diferite. În modul acesta vei menține lucrurile proaspete, vii și jucăușe.

Ideea generală a unei nunți de primăvară este, in principal, introdusă intr-un mod foarte romantic. Așa că de ce să nu aduci toată această temă la un nivel ”pământean”. Teme de primăvară cum ar fi fluturii sau zânele pot fi folosite cu un maxim impact in cadrul nunții. Le poți agăța de tavan, sau le poți face să ”zboare” prin încăpere, le poți forma din ornamente de gheață sau chiar din fructe.

Ca o concluzie, o nuntă de primăvară aduce mult entuziasm, iar anotimpul ne oferă o multitudine de motive pentru a fi entuziaști. Chiar și cele mai negre gânduri legate de nuntă, de organizarea ei, de timpul petrecut cautând tot felul de furnizori și alte probleme ce apar pe parcurs sunt anulate de infuzia de voie bună ce o vei resimți în timpul nunții. Așa ca merită din toate punctele de vedere să faci o nuntă de primăvară.

http://www.innana.ro

https://www.e-nunti.ro/innana-wedding-planners/

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii