E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Oferta speciala 55 euro pentru sambete si duminici libere 2011la Alexander Hotel

Descriere

Profitati de Oferta Speciala pentru sambetele si duminicile ramase libere in anul 2011!!

55 Euro/ pers ALL INCLUSIVE

Suntem pregatiti sa gazduim evenimente de la 60 si pana la 350 de oaspeti in cele 5 saloane cu nume cu rezonanta, izolate fonic si decorate intr-un stil unic, elegant si rafinat. Husele pentru scaune si fete de masa din brocard, create special pentru fiecare sala in parte, sunt oferite cadou la orice meniu de nunta ales.

Tot cadou oferim si o camera pentru fericitul cuplu in noaptea nuntii, precum si tarife preferentiale pentru cazarea invitatilor.

Puteti alege o varianta dintre numeroasele propuneri pentru meniu, sau pur si simplu putem alcatui un meniu impreuna! Ramane la alegerea dumneavoastra. Vegetarian? Nici o problema! Meniul nostru special va va incanta pur si simplu!

Complexul este in totalitate securizat si pazit 24 din 24 de ore, iar locurile de parcare pentru invitati sunt gratuite si nelimitate, totul respectand cu stictete standardele unui hotel de 5*.

Veniti sa vedeti locatiile, sa cunoasteti personalul, sa degustati preparatele pregatite de bucatarul sef, sa bem impreuna un ceai, sa gustam din tortul Alexander si sa ne cunoastem mai bine!

Adresa: Bd.Pipera ,nr 1/vI

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii