E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Organizare nunti – Nunti La Marriott

Descriere

Echipa JW Marriott Bucharest Grand Hotel este alcatuita din specialisti in domeniul organizare nunti, astfel ca va putem oferi garantia unei nunti de poveste intr-un spatiu elegant, cu meniuri flexibile si un staff ireprosabil.

Wedding plannerul nostru are o experienta in organizare nunti de peste 13 ani si va fi alaturi de voi pas cu pas, in toate momentele importante, astfel incat nunta voastra sa fie intocmai cum ati visat.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel va ofera o varietate de produse si servicii specifice unei agentii de nunta, de la meniu, pana la cadoul nostru special conceput pentru miri, decoratiuni de lumini si flori, servicii foto-video, momente de entertainment, precum si alte servicii, tarife si conditii speciale.

Oferta JW Marriott poate fi personalizata pana la cele mai mici detalii, astfel incat viitorii miri sa se bucure de momente elegante si rafinate pe placul inimii lor.

ballroom-constanta-1.jpg (123 KB) ballroom-constanta-2.jpg (138 KB) ballroom-marriott.jpg (123 KB) grandballroom-marriott-1.jpg (101 KB)

Adresa: Calea 13 Septembrie 90,Bucuresti, 050726 Romania

Etichete : Organizare nuntiSali de nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii