E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Patul primei nopti

(8 votes, average: 6.25 out of 10)
678 vizite
0 comentarii

Noaptea nuntii are o semnificatie aparte pentru cupluri, emotiile se impletesc cu responsabilitatile, iar grijile, bucuriile,  trairile se impart oficial la doi, iar acest fapt  transforma o noaptea conventionala intr-una speciala ce reprezinta simbolul unui nou inceput.canapele1

Nu doar aceste aspecte fac din noaptea nuntii o noapte memorabilia ci si designul dormitorului. Clasicele lumanari si frumosii trandafiri sunt cateva dintre micile trucuri la care cuplurile recurg pentru a aduce un plus de eleganta dormitorului.

Ei bine, datorita gamei de paturi rafinate marca MOBDECO, ceea ce va  ramane de facut este doar sa pregatiti sampania si paharele, de design ne ocupam noi. Asadar, in cele ce urmeaza va oferim cateva sugestii de paturi care se incadreaza perfect intr-un décor in care romantismul este cuvantul de ordine.

Sierra este definitia elegantei. Liniile usor curbate, spatarul inalt si joasa inaltime a patului sunt cateva dintre trasaturile care fac din acest pat unul potrivit pentru momentele speciale.

 

New Delhi creaza o atmosfera princiara, in care personajele principale sunteti chiar voi doi, mirele si mireasa. Aspectul elegant dat de liniile rotunde si de spatarul moale este cel care face diferenta.

canapele2

Daca ati optat pentru o petrecere in nuante conservatoare, cu siguranta Cardiff este alegerea perfecta si pentru noaptea nuntii. Modelul impresioneaza prin liniile atent lucrate, iar amprenta stilistica este conferita de spatarul inalt ornat cu bumbi , un element ce poate face orice dormitor sa arate special. Capitonat cu piele de foarte buna calitate, modelul ofera garantia luxului dorit pentru o noapte cat mai speciala.

canapele3

Rosul este culoarea iubirii, a pasiunii, a focului, prin urmare, modelul Faron se incadreaza perfect in asteptarile voastre legate de noapte nuntii. Cu siguranta forma sa rotunda si spatarul cu piele capitonata vor fi elemente care vor da un plus de eleganta primei nopti.

canapele5

Noaptea nuntii desi este efemera, ramane unul dintre momentele memorabile ale vietii cotidiene, iar demersurile ca acesta sa fie cat mai speciala sunt esentiale. Sugestiile noastre cu privire la gama de paturi elegante, rafinate sau de ce nu romantice, le puteti transforma chiar dumneavoastra in realitate. Va asteptam cu drag pe site-ul si blogul nostru sau in magazinele de prezentare din tara. Pana atunci, va dorim o prima noapte cat mai lunga!

www.mobdeco.ro

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii