E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Poze nunta

(2 votes, average: 1.00 out of 10)
531 vizite
1 Comentariu

Garantia unor poze de nunta de neuitat consta in mai multi factori, printre care amintim unul deosebit de important, despre care nu prea se discuta: expresivitatea voastra, a mirilor. Exprimati-va fericirea si pozele de la nunta vor spune tot!
Veti fi surprinsi sa aflati ca desi unele cupluri au avut un fotograf de nunta consacrat, in poze mirele aparea stingher si timid, iar mireasa bosumflata. Nu vreti sa apareti astfel in pozele nuntii voastre! La sedintele foto fotograful joaca un rol important in coordonarea mirilor, acestia din urma trebuie sa le lase purtati de sugestiile fotografului si sa continue in mod natural cu propriile idei si simturi.
Nu trebuie sa uitati totusi ca sedinta foto sau “Trash the dress” nu inseamna fotografie de nunta, aceasta este o ramura separata si vom vorbi despre ea in urmatorul articol. Pozele de la nunta nu vor fi regizate, asa cum se procedeaza in mare parte la sedintele foto.
Daca la sedintele foto sunteti relaxati, la eveniment lucrurile vor sta putin altfel, stresul va fi mai mare, o sa doriti sa acordati atentie fiecarui invitat, fiecarui detaliu al organizarii nuntii. Pozele de la nunta va vor surprinde in toate ipostazele din umbra, adica veti fi voi, fara artificii si fara regie. De aceea este important cand alegeti persoana care realizeaza poze de nunti sa vedeti un album cu poze de nunta, nu de trash the dress.
Veti avea pretentia sa fie totul perfect, dar evenimentele vor decurge destul de rapid si se pot strecura diverse neconcordante, cum ar fi intarzierea la starea civila, sau din contra, oficierea cununiei inaintea orei stabilite in cazul in care invitatii sunt deja acolo. Trebuie sa incercati sa va descretiti fruntea si sa zambiti cat mai mult. O sa va simtiti mai bine si pozele vor fi mai frumoase!
Daca priviti mai multe poze de nunta cu diversi miri si va trebui sa alegeti cele mai frumoase poze cu siguranta le veti alege pe cele care vor exprima veselie, tandrete si o foarte mare fericire. Sunteti frumosi cand radeti, asa ca dati frau liber sentimentelor si veti avea un set extraordinar de poze nunta.
Va invitam sa comentati pozele de la nuntile la care am participat pe http://www.fotodragon.ro .

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

Trimite o cerere catre toti furnizorii