E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Regal Marriage – Decoratiuni evenimente speciale

Descriere

marinarul8.jpg (82 KB)Organizarea evenimentelor speciale din viaţa dumneavoastră: nunţi, botezuri, petreceri, evenimente corporate, prezentări reprezintă o responsabilitate foarte mare. Începând activitatea din 2002 am acumulat o bogată experienţă în materie de organizări de evenimente şi ceea ce ne-a ajutat cel mai mult a fost imaginaţia de care dispunem dar şi de echipe tinere şi dornice de a transforma un visul unor tineri într-o filă de poveste.

Pentru că am reuşit ceea ce ne-am propus, putem spune că ne mândrim cu aprecierile mirilor mulţumiţi de serviciile prestate de către noi dar mai ales de tinerii căsătoriţi care şi-au văzut împlinit visul cu ochii.

Ne-am concentrat atenţia în tot acest timp în a pregăti fiecare detaliu cu foarte mare atenţie, am ascultat dorinţele fiecăruia cu privire la evenimentul programat şi în final … încă o filă de poveste din viaţa unor tineri fericiţi.

După un început plin de oportunităţi în 2002 unde am avut sediul pe strada Mahmudiei ne-am mutat în 2005 în Complexul Comercial “Apartamentul” unde am avut numele de scena SCORMENNunta de vis“. Din 2010 ne-am schimbat numele în Regal Marriage moment în care am adus noutăţi în materia decoraţiunilor de salon. Noutăţile le păstrăm şi le prezentăm clienţilor în momentul stabilirii întâlnirii în vederea amenajării salonului cu ocazia fericitului eveniment.

Putem spune că dorinţa şi experienţa de a crea evenimente unice, reprezintă argumente valoroase care ne definesc şi ne individualizează.

egreta11.jpg (80 KB)pene1.jpg (46 KB)marinarul10.jpg (113 KB)pene6.jpg (37 KB)egreta12.jpg (106 KB)esplanadaparc3.jpg (84 KB)marinarul7.jpg (83 KB)delta3.jpg (415 KB)marinarul2.jpg (83 KB)

Adresa: str. Cormoranului nr. 3A (langa restaurant VENEZIA), Tulcea

Etichete : AranjamenteDecoratiuniNuntiOrganizariTulcea

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

3 comentarii

 • Data: 25 Mai 2011

  buna, imi place site-ul dvs. si am vizitat si sediul dvs. Se vede ca aveti experienta si bun gust.

 • Data: 14 Octombrie 2010

  Buna ziua, adresa de mail este office@regalmarriage.ro. Va rog sa ne trimiteti acolo un mail cu mai multe detalii.

 • madalina
  Data: 13 Octombrie 2010

  buna,imi place ceea ce aveti pe site.ornati si in constanta?

Trimite o cerere catre toti furnizorii