E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Restaurant Baba Dochia

Descriere

foto_babadochia-8.jpg (49 KB)Restaurantul “babadochia” isi doreste sa aduca in sufletul dumneavoastra bucuria, amintindu-va de gusturile copilariei, de bunatatile gatite de bunicii si parintii nostri. In acest loc este vorba, in primul rand, de bucatarie veche taraneasca si targoveata, dar si de bucatarie romanizata, fie ea inventata in bordeiele Baraganului, prin stanele Maramuresului, prin casele de stuf ale Deltei Dunarii, prin casile cu cerdac ale Moldovei, prin maghernitele Bucurestiului, fie preparate ce au fost adaptate de marii nostri gurmanzi, gastronomi sau cronicari de bucatarie ai timpurilor trecute. Parte din denumirile preparatelor noastre traditionale vor pastra numele lor “de botez”, din respect pentru pionerii gastronomiei romanesti (mai sus mentionati), care au facut ca aceste cunostinte sa ajunga pana la noi.
Bucurati-va in compania prietenilor, colegilor sau rudelor de o ambianta eleganta ce rememoreaza cu succes perioada interbelica a Bucurestiului.

foto_babadochia-11.jpg (137 KB)foto_babadochia-12.jpg (114 KB)foto_babadochia-17.jpg (111 KB)foto_babadochia-18.jpg (119 KB)

Adresa: Visarion 20, sector 1

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii