E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Restaurant Bavaria – Hotel Rina Vista Poiana Brasov

Descriere

hotel front 2.jpg (132 KB)Restaurantul Bavaria, apartinand Hotelului Rina Vista din Poiana Brasov, are o capacitate de 250 de locuri (imbinand 3 sali), ce va poate oferi cadrul ideal pentru organizarea nuntii. Este un moment unic pe care il vreti inzestrat numai cu superlative. Va ajutam sa va indepliniti dorinta pentru ca unul din superlativele cu care va veti mandri sa fie chiar Restaurantul Bavaria.

Va oferim preparate rafinate atent preparate de Maestrul Bucatar cu meniuri pentru nunti incepand de la 99 de lei de persoana – duminica se ofera discount 15% – si meniuri pentru botezurisi banchete incepand de la 69 lei de persoane.

Profesionalismul si seriozitatea echipei, sunt detaliile ce recomanda serviciile noastre si reusesc sa satisfaca si pe cei mai exigenti clienti. Atentia noastra la detalii si dedicatia pentru fiecare invitat si eveniment sunt garantia succesului fiecarei colaborari.

Puteti fi siguri ca inca de la prima intalnire, reprezentantul nostru va va oferi cele mai inspirate solutii de organizare.

Cadoul echipei Rina pentru miri este o camera matrimoniala in noaptea fericitului eveniment si un sejur in Bulgaria.

Nu se percepe nicio taxa suplimentara si se ofera gratuit aranjarea salii.

Tel.: 0268 262 111

Fax: 0268 262 176

E-mail: restaurant@vista.rinahotels.ro

Restaurant.jpg (171 KB)Sala Conferinta 3.jpg (162 KB)Terasa Rina Vista.jpg (173 KB)vedere camere.jpg (118 KB)receptia 3.jpg (134 KB)Lobby.jpg (150 KB)Camera Matrimoniala 3.jpg (101 KB)camera twins.jpg (123 KB)

Adresa: Str Valea Sticlariei, Poiana Brasov

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii