E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Restaurantul La Hanul Boierilor, organizeaza nunti.

Descriere

restaurant hanul boierilor.jpg (159 KB)

La Hanul Boierilor, este un restaurant de 300 locuri situat in Mogosoaia, pe malul lacului langa Castelul Brancovenilor, la 12 Km de centul capitalei, organizeaza nunti, botezuri, cumetrii, team-bilding, training, congrese si alte evenimente.
Restaurantul dispune de parcare interioara de 150 de auto, aer conditionat, aparate purificat aer, bucatarie moderna, spatii de cazare in camere cu 1,2 si 4 paturi, precum si o gradina si terasa cu deschidere la lacul Mogosoaia.Rezervari si informatii la 0723-571522

Sala.JPG1.JPG (18 KB) Mese spre lac.JPG (83 KB) Arcada.JPG (70 KB)

Etichete : BotezCazareNuntiTeam-bildingTraning

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

  • Data: 11 Noiembrie 2009

    Am fost la o nunta de vis care sa celebrat pe malul lacului Mogosoaia, fapr ce pentru o seara ma facut sa ma simt o Aniela a timpurilor moderne. Masa, curatenia, mancarea si bautura au fost de top, iar locul de dans spatios, focul de artificii minunat, iar plimbarile pe malul Lacului Mogosoaia, in curtea Restaurantului La Hanul Boierilor au fost un vis. Recomand iubitorilor de natura, de frumos si de eleganta, sa incerce un eveniment in acest loc extraordinar de frumos si de inalta tinuta profesionala.

  • Data: 25 Martie 2009

    Restaurantul La Hanul Boierilor, este un loc de mare calitate unde pe langa peisajul mirific al lacului Mogosoaia, are in apropiere si padure, la locatie fiind loc de parcare civillizat, paza dar mai ales o bucatarie de inalta calitate culinara. merita numele ales. Recomand acest loc iubitorilor de frumos.

Trimite o cerere catre toti furnizorii