E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Rochia miresei de primavara !

(8 votes, average: 5.00 out of 10)
466 vizite
0 comentarii

– Figaro

 Primavara este sezonul trezirii la viata a unei naturi amortite, este sezonul romantismului si al indragostitilor, a petalelor de lalele si a gradinilor de narcise . Miresmele florilor de cires si de mar plutesc in aer , fluturi danseaza din floare in floare, cautandu-si perechea galagios.

In acest sezon rochiile sunt din materiale ce se concentreaza pe ţesături delicate, moi, dantelă, detalii florale.

Rochiile de mireasa pentru nuntile de primavara trebuie sa se sincronizeze cu anotimpul, astfel putem aplica pe exterior forme care sa contina cat mai multe stilizari florale de la petale si flori pana la complicate broderii in forme cat mai asemanatoare florilor.

Trebuie sa tinem seama si de nuantele pe care le dorim sa le dam modelului de pe rochie. In general, putem sa aplicam orice nuanta pe aceasta rochie de sezon, dar sa fim atenti ca nuantele de primavara sunt unice si sunt date de florile ce apar in acest anotimp .

In 2012 trendul este dat de o iuzie a marimii gatului – Carolina Herrera – ! Designul rochiei trebuie sa creeze o iluzie ca gatul este impresionant de lung. Sa asocieze mireasa cu o lebada gratioasa, astfel ca ar trebui sa ne orientam catre acele modele de rochii ce au acest aspect bine reliefat. – Figaro

 

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii