E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Colectia Elite Mariaj

(11 votes, average: 6.00 out of 10)
748 vizite
1 Comentariu

Elite Mariaj este distribuitorul autorizat al rochiilor renumitei case de moda americana Mon Cheri. Detinem o gama larga de peste de 150 de modele de rochii de mireasa oferite la inchiriere, peste 100 de rochii de mireasa Mon Cheri si Sophia Tolli oferite la vanzare si peste 100 modele de rochii de ocazie Tony Bowls din cele expuse pe site.

Acum puteti alege orice tinuta ce apartine colectiilor Mon Cheri. Pentru a alege o rochie de mireasa opulenta puteti opta pentru o rochie Sophia Tolli sau Mon Cheri Bridal, pentru o rochie mai discreta dar sofisticata alegeti Mon Cheri Bridal, pentru o rochie de cununie civila sau pentru o a doua casatorie rochiile Destination by Mon Cheri sunt o alegere perfecta ! Iar in ceea ce priveste rochiile de ocazie va oferim rochii de banchet, de nasa, de domnisoare de onoare, de revlion, de cocktail sau de seara de la Tony Bowls, iar pentru soacre avem rochii perfecte de la Montage by Mon Cheri.

Preturile la rochii de mireasa variaza intre 500 -1000 euro !

Preturile la rochii de ocazie Tony Bowls variaza intre 1000-2500 lei !

[autoviewer id=”177″ width=”500″ height=”375″]

Oferim spre INCHIRIERE peste 150 de modele de rochii de mireasa toate creatii autentice Pronovias, Demetrios, La Sposa, San Patrick, Maggie Sottero, Allure, Miss Kelly dar si alti designeri de renume international.

www.inchirieri-rochiimireasa.ro

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

  • Data: 24 Ianuarie 2011

    Din 15 ianuarie 2011 Elite Mariaj si-a deschis salonul si in IASI !

    Va asteptam in Bld Socola nr 206A et.4 ( Centru de Afaceri Granit)
    Programari la 0723844320

Trimite o cerere catre toti furnizorii