E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

salon allure- servicii complete de infrumusetare

Descriere

Suntem destul de pretentiosi cand vine vorba de infatisarea noastra si suntem indreptatiti sa fim, atata timp cat de cum aratam depinde de multe ori si dispozitia noastra.

De la salon de infrumusetare trebuie sa iesi multumit si relaxat; exista fara indoiala saloane bine dotate, bine amenajate, cu oameni bine pregatiti… dar la “Allure”, pe langa faptul ca sunt intrunite toate aceste calitati exista si altceva… o atmosfera… un fel de a fi… clientii sunt degajati si cei care lucreaza aici sunt oameni creativi care-si realizeaza lucrarea cu pasiune si profesionalism, oameni care mereu studiaza pentru a se ridica la cele mai inalte standarde.

Proiectul ALLURE s-a nascut tocmai din convingerea noastra ca putem duce acest domeniu la un alt nivel in Piatra Neamt. Pentru atingerea acestor obiective am participat la numeroase cursuri, seminarii si saloane internationale si o vom face permanent pentru a aduce in Piatra Neamt cele mai noi tendinte si tehnologii in domeniu.

Suntem deschisi dialogului si asteptam oricand sugestiile dumneavoastra pentru cresterea permanenta a calitatii serviciilor al salonului.

Va asteptam cu drag in salonul nostru pentru servicii complete de infrumusetare din Piatra Neamt!

Adresa: piatra neamt, str dr ghe iacomi, nr 5, bl h12, parter

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii