E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Sandra Beauty Salon

Descriere

academia-sandra.jpg (21 KB)O echipa cu experienta in efectuarea serviciilor de infrumusetare (cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj, coafura) va sta mereu la dispozitie.

Una din principalele noastre misiuni este sa oferim clientilor nostri servicii de calitate la un pret minim. Personalul nostru este pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Lasati stresul cotidian in urma, opriti timpul pentru cateva minute sau ore si abandonati-va salonului Sandra Beauty. Este un loc special pentru relaxare si infrumusetare.

Profesionalism

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Am ales sa lucram in salon cu prodse de top care se potrivesc perfect nevoilor clientilor nostri: WELLA, L’OREAL, JOICO, ALFAPARF, ACADEMY, ORLY, PEGGY SAGE.

www.casarustic.ro

sandra-salon-02.jpg (7 KB)sandra-salon-03.jpg (7 KB)sandra-salon-04.jpg (6 KB)sandra-salon-05.jpg (7 KB)sandra-salon-06.jpg (7 KB)sandra-salon-07.jpg (5 KB)sandra-salon-08.jpg (6 KB)sandra-salon-09.jpg (6 KB)sandra-salon-10.jpg (3 KB)

Adresa: VALEA OLTULUI 113-115

Error: Contact form not found.

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii