E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Show Moulin Rouge Chorus Live Band

(No Ratings Yet)
632 vizite
2 Comentarii

Annya.JPG (183 KB)CHORUS LIVE BAND & ANNYA vine in intampinarea Craciunului cu un show exclusivist in premiera in Romania la petrecerile private.
CHORUS LIVE BAND este o orchestra exclusivista specializata in evenimente artistice de tip premium, concerte de sala si aer liber,show-uri live tv,imprimari de studio si concerte.
Orchestra a luat fiinta in septembrie 2000,de atunci si-a desfasurat activitatea muzicala pe scene din tara si din strainatate,in spectacole de teatru(Brodway), concerte live,precum si in diverse show-uri tv dintre care cel mai longeviv-“Noaptea tarziu cu Mircea Badea”.
Alte emisiuni:
Sarabanda”-TVR1
Gong Show”-Antena 1
Eurotombola”-Prima Tv
Sot si sotie”-TVR1
Strict autentic”-Antena1
Prima parte a spectacolului: Un Show de cabaret – Moulin Rouge via Bucharest,realizat cu Orchestra Chorus Live Band & Annya si baletul Roa Dance.
Spectacolul are ca durata o ora si jumatate de show incendiar pur Cabaret,cu costumatii,joc si scenariu demne de un veritabil show Moulin Rouge!
Show-ul contiuna solista ANNYA cunoscuta publicului de la Divertis si emisiunea Dansez pentru tine-Pro Tv acompaniata de Orchestra Chorus Live Band in interpretarea a unor cantece celebre de Craciun si a unui repertoriu de dansextrem de variat.

Chorus Live Band.jpg (238 KB)

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

  • Data: 24 Ianuarie 2011

    Ana Maria

  • Frank
    Data: 24 Ianuarie 2011

    Care este numele intreg al Annyiei?

Trimite o cerere catre toti furnizorii