E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

SmartArt Wedding – invitatii nunta cu design unic, realizate manual

Descriere

Studioul nostru se afla in Bucuresti si suntem specializati pe invitatii de nunta, cu un design unic, si produse relationate (place card-uri, meniuri, numere masa, plicuri, cutii marturii). Toate invitatiile noastre sunt realizate manual si folosim numai produse de calitate.
Suntem flexibili in ceea ce priveste designul produselor create de noi, prin urmare putem modifica invitatiile astfel incat ele sa fie in concordanta cu gustul, stilul, tema nuntii si bugetul dvs. Asadar, daca va place o invitatie de pe site-ul nostru, dar doriti alte culori, alt tip de carton / hartie / funde / accesorii / grafica, va putem indeplini dorinta.

Pentru fiecare invitatie de nunta va putem oferi place card-uri, meniuri, numere de masa care sa se asorteze. Pentru mai multe informatii, contactati-ne ( contact@smartart-wedding.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ). Nimic nu este imposibil pentru noi! Asteptam cu nerabdare sa colaboram!

Realizam pe comanda plicuri pentru invitatii si nu numai, in aproape toate culorile si dimensiunile. Plicurile sunt realizate din hartie de calitate, de cel putin 120 gmp. Sunt disponibile atat din hartie mata, cat si sidefata.

black fuchsia pochette 2.JPG (492 KB)bow tie.JPG (120 KB)book invitatie.jpg (75 KB)emerald.JPG (127 KB)etiquette negru.JPG (135 KB)frame in frame 2.JPG (69 KB)grey damask.jpg (114 KB)pasaport.JPG (93 KB)white damask small 2.jpg (116 KB)crystal blue.jpg (72 KB)

Adresa: Sos Pantelimon, 352

Etichete : Invitatii BotezInvitatii nuntaMeniuPLACE CARDPlicuri colorate

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii