E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Tales.ro – filme cu talc

Descriere

Din punctul nostru de vedere, un film este bun daca surprinde esenta lucrurilor si poarta o încarcatura emotionala. Daca este veritabil si are personalitate. Pentru ca moda si tendintele se schimba, dar lucrurile bine facute, cu substanta, trec testul timpului. Filmul este ilustrarea unei viziuni, un material care pe masura ce se învecheste capata o aura idilica si devine mai pretios.

Fiecare film produs de noi are un fir narativ construit pe teme vizuale, sunet, momente cheie, discurs. Urmarim mai mult decât o zi si un sir de activitati, mai mult decât o nunta; urmarim oameni, un set de întâmplari unice si deosebite, fara a trece prin filtre si sabloane standardizate.

Ne propunem pur si simplu sa documentam iubirea.
Gasim elementele cheie si le asamblam în materiale scurte si aparent simple, dar de fapt foarte condensate, muncite si finisate. Felul în care este organizata nunta, fiecare decizie luata, de la locatie la muzica si la ce culoare are scrisul de pe invitatie, rochia, marimea tortului, machiajul, buchetul, tot… totul defineste stilul. Iar stilul filmului este, evident, reflexia mirilor asa cum sunt ei, dincolo de aparente.

Pe scurt, cream filme cu talc.

 

 

 

Etichete : CameramanEchipa videoFilm nuntaFilme cu personalitateFilme cu talcVideo nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii