E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Targ de nunti 2010

(4 votes, average: 5.25 out of 10)
1,870 vizite
1 Comentariu

Bucuresti:

Expomariage Bucuresti la a XI-a editie 15-17 Ianuarie 2010
Expomariage Bucuresti, cel mai important eveniment din Romania dedicat pregatirii nuntilor, aflat in 2010 la a XI-a editie, se va desfasura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Palatul Parlamentului.

Targul – Expo Ideal Mariaj 29-31 ianuarie 2010, la Complexul Expozitional Romexpo
Revista Ideal Mariaj isi continua traditia anuala de organizare a celui mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca, EXPO IDEAL MARIAJ. Evenimentul se adreseaza atat viitorilor miri cat si persoanelor implicate in organizarea unei nunti.

“Wedding Mall” 19-21 Februarie 2010, Sala Polivalenta

Cluj-Napoca

Expomariage Cluj-Napoca 29-31 ianuarie 2010, la Sala Sporturilor


Salonul mireselor 28 – 31 ianuarie 2010, Centrul expozitional Expo Transilvania

EXPO Transilvania SA impreuna cu partenerii sai pregatesc cea de a V-a editie a Targului specializat in organizarea de nunti si evenimente speciale – SALONUL MIRESELOR 2010. Acesta se va desfasura la Centrul expozitional Expo Transilvania, in perioada 28 – 31 ianuarie 2010. Reusita editiei 2009 a determinat marirea intervalului de desfasurare a manifestarii la 4 zile de targ.
REMEMBER 2009:
Editia a IV-a a reunit la Cluj-Napoca 115 firme (2 din Ungaria), care au intampinat publicul cu standuri incarcate cu produse si servicii specifice evenimentului. Peste 3.000 mp au avut la dispozitie vizitatorii pentru a cauta ceea ce doreau. Au fost apreciate varietatea şi calitatea exponatelor, preturile pentru toate buzunarele – de la cele potrivite pentru o nunta simpla, in cerc restrans, si pana la cele de lux pentru pretentiosi.

Cu certitudine publicul a avut ce vizita, a putut admira, a avut de unde alege si, ce este mai important, a cumparat. Organizatorii au prognozat bine: peste 10.000 de vizitatori au trecut pragul targului SALONUL MIRESELOR. Un public de o calitate deosebita, al carui principal atribut a fost tineretea ca stare de spirit.

Timisoara

Expomariage Timisoara, pe  5-7 februarie 2010, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara

Oradea

Expomariage Oradea, 5-7 martie 2010, la Sala Sporturilor “Antonio Alexe” Oradea

Targu-Mures

NUNTA NOASTRA, 22-24 ianuarie 2010, Sala Polivalenta din Tirgu-Mures
La NUNTA NOASTRA participa in calitate de expozanti cele mai mari firme din judetul Mures si nu numai, implicate in industria de nunti- organizatori de evenimente, saloane de moda, bijuterii, studiouri foto – video, resturante, laboratoare de cofetarie, florarii, saloane de coafura, manichiura si cosmetica, agentii de turism, deal-eri auto, precum si Serviciul de stare civila.

Arad

Targ de nunta – Petreceri de Vis, 5 – 7 Februarie 2010 Expo Arad International
Targul ofera cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor de nunta si a decoratiunilor florale, prezinta cele mai frumoase rochii de mireasa si tinute de ocazii. Aici puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru o petrecere de vis…

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

  • cristi
    Data: 10 Ianuarie 2010

    Referitor la Expomariage Cluj-Napoca 29-31 ianuarie 2010, la Sala Sporturilor mai oameni buni nu stiu care aveti dreptate dar pe siteul vostru aveti data asta 29-31 ian iar pe alte siteuri apare 22 – 24 ianuarie 2010, la Sala Sporturilor nustiu dar unul din siteuri nu e bine informat cel de la Expo Transilvania stiu ca datele sunt corecte dar asta sincer ma derutati data concreta nustiu care e

Trimite o cerere catre toti furnizorii