E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Targ de nunti la Iulius Mall Timisoara, 3-5 februarie 2012

(4 votes, average: 5.50 out of 10)
1,249 vizite
0 comentarii

Cuplurile de îndrăgostiţi care s-au decis să facă în acest an marele pas spre căsătorie nu trebuie să rateze Târgul de Nunţi de la IULIUS MALL TIMIŞOARA. Cel mai mare şi important eveniment de profil găzduit de Timişoara va avea loc în perioada 3-5 februarie 2012 şi se va desfăşura pe toate cele 3 niveluri ale mall-ului (demisol, parter şi etaj).

Numeroşii expozanţi de la IULIUS MALL vor pune la dispoziţia clienţilor o ofertă variată şi completă pentru organizarea nunţii perfecte. Cei interesaţi vor afla care sunt ultimele tendinţe în materie de decoraţiuni, aranjamente florale, invitaţii, mărturii, coafuri, torturi, restaurante, sonorizări, fotografi, cameramani, etc. În plus, specialiştii în domeniu vor sta la dispoziţia vizitatorilor cu sfaturi, idei şi oferte valabile doar pe durata târgului.

Domnişoarele care încă nu şi-au găsit rochia de mireasă mult visată nu trebuie să se îngrijoreze. Numeroase modele, clasice, moderne, cu trenă sau fără, toate aşteaptă să fie probate şi achiziţionate de viitoarele mirese. Nici bărbaţii nu au fost uitaţi, aceştia putând să îşi aleagă costumul din bogata ofertă a caselor de modă şi a producătorilor prezenţi la târgul de nunţi de la IULIUS MALL.

Tot ce le mai rămâne mirilor anului 2012 este să spună „DA!”.

www.iuliusmall.com/timisoara.

 

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii