E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Targ de Nunti la Iulius Mall Timisoara

(5 votes, average: 5.40 out of 10)
1,092 vizite
0 comentarii

Târg de Nunţi la Iulius Mall Timişoara

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viaţă. Astfel, domnişoarele care şi-au propus ca în 2011 să devină mirese sunt aşteptate la Iulius Mall Timişoara, în primul week-end din februarie, pentru a-şi pregăti până în cele mai mici detalii cea mai importantă şi aşteptată zi din viaţa lor.

Din dorinţa de a le oferi celor ce s-au hotărât să spună „Da” prilejul de a opta pentru cele mai bune servicii la organizarea unei nunţi de vis, Iulius Mall Timişoara organizează în perioada 4-6 februarie 2011 cea de-a V-a ediţie a Târgului de Nunţi.

Cele peste 60 de firme prezente la cel mai mare târg de profil din Timişoara stau la dispoziţia clienţilor cu o ofertă variată şi completă în ceea ce priveşte organizarea unei nunţi de neuitat. Aici veţi găsi agenţii de evenimente speciale, rochii de mireasă, decoraţiuni şi aranjamente florale, invitaţii, torturi, restaurante, sonorizări, fotografi, cameramani.

Nu vă rămâne decât să spuneţi „DA” şi să vă organizaţi nunta perfectă cu ajutorul Târgului de Nunţi de la Iulius Mall Timişoara, din perioada 4-6 februarie 2011.

Detalii pe www.iuliusmall.com/timisoara si pe www.facebook.com/IuliusMallTM

TARG_NUNTI_2011_IMTM.gif (200 KB)

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii