E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Targul de nunti Dambovita

(5 votes, average: 6.20 out of 10)
1,258 vizite
0 comentarii

Societatea ZBS DECOR a organizat in perioada 19-21 noiembrie 2011 a II -a editie a “Targului de nunti din Dambovita”, partener media dedicat  “Portalul E-nunti “Expozitia a captat atentia a cel putin 240 de vizitatori in cele trei zile de prezentare a ofertelor firmelor participante 17 la numar participante.

Produsele  aduse in atentia  tinerilor care isi vor unii destinele in anul 2011 si cei care vor alege o locatie pentru a sarbatorii un nou nascut ,au  fost incepand de la aranjamente florale,arcade,servicii foto-video,articole pentru nou nascuti,  imbracaminte pentru barbati,pentru doamne si domnisoare, tinute elegante de seara,rochii de mireasa,costume de ginere,articole din aur si argint,cristal

Nu au lipsit nici serviciile de catering la oficiul starii civile ,sau servicii specifice pentru oficierile religioase .

Degustarea de vinuri a avut un rol important pentru alegerea de catre viitorii miri , alaturi de vizionarea ofertelor menu,a miesce-en-place-ul favorit, decorurile impecabile,tematica pe care au de ales pe baza de oferta.

Datorita diversitatii de oferte , s au stabilit contacte intre prestatorii de servicii ,aceasta expozitie fara vanzare si -a atins scopul inca din prima zi de expozitie.

Programul expozitional deosebit de convenabil a fost unul dintre atuurile acestei expozitie fara vanzare organizata de ZBS DECOR .

Cu idei proaspete si decoruri indraznete,viitorii miri au avut o  sursa de inspiratie garantata pentru nunta lor, invitatii,carduri de masa si plic,alternative la clasica sala de restaurant-cortul capacitate de pana la 380 de locuri,D.J. profesionisti,aparatura de sonorizare,efecte luminoase.

Intrarea a fost libera .

Multumim tuturor colaboratorilor ,expozantilor si Portalului E-nunti.

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii