E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Tendintele nuntilor din 2013

Descriere

In fiecare an, industria nuntilor este influentata de anumite tendinte pe care multe mirese de-abia asteapta sa le urmeze pentru a avea o nunta unica.
Asadar tendintele anului 2013 sunt cele care va vor fi prezentate in cele ce urmeaza:

1. Vintage – acest stil a fost prezent si in tendintele din alti ani, dar anul acesta va reprezenta un „must have” atat in decorul nuntii cat si in stilul vestimentar, optandu-se pentru teme ale anilor 20.

2. Culori – Culoarea vedeta va fi verdele – verde menta si verde smarald, iar pentru a crea un efect de degrade, care este de asemenea in trend anul acesta, puteti opta pentru folosirea mai multor nuante de verde. In combinatie cu verdele menta se vor mai folosi auriul, griul, culorile neutre. Tot la moda, insa doar in costumatia personajelor principale ale evenimentului in discutie (miri, nasi, parinti, domnisoare si cavaleri de onoare), se afla si culorile curcubeului – mireasa poate avea pantofii, bijuteriile si buchetul in culorile curcubeului, domnisoarele de onoare pot avea buchetele si pantofii in cate o culoare a curcubeului, la fel si cavalerii de onoare care pot avea papionu/cravata intr-o culoare ROGVAIV.

2. Accente, simboluri si texturi – Pasarile – simboluri ale dragostei vor fi prezente pe invitatii, cardurile de masa si listele de invitati, iar printurile florale, acuarela si grafice sau vintage vor fi prezente pe naproane sau ancare. Materialele – denim, dantela crosetata manual (macrame), materiale naturale cu textura placuta la atingere.

3. Tematica – tematica cea mai in voga a acestui an este „Paunul”. Astfel, veti putea avea o nunta eleganta si totodata nelipsita de culoare si personalitate. Pentru mirii care nu doresc sa renunte la aranjamentele florale, exista varianta combinatiei de flori si pene de paun.

4. Fundalul din spatele prezidiului va fi personalizat in acest an, oferind cuplului posibilitatea de a realiza fotografii unice.

5. Aranjamentele florale – in 2013 aranjamentele florale vor fi monocromatice sau foarte puternic colorate, adaugand tot felul de texturi – panglici, dantela, fructe, boabe, plante suculente, pastai.

Alte tendinte
– Intrarea in local va fi personalizata cu texte despre miri si evenimentul care va avea loc, torturile vor fi ornate cu dantela si volane din martipan sau fondant, pe mese vom avea aranjamente florale sau neflorale in colivii iar barurile tematice si zonele de lounge vor fi de asemenea nelipsite de la nuntile acestui an.

Sursa: http://www.organizari-nunti-botezuri.ro/Tendintele-nuntilor-din-2013.php

1_tendinte_nunti_2013_buchet_mireasa.jpg (218 KB) 1_tendinte_nunti_2013.jpg (332 KB) 1_tendinte_2013_pasari.jpg (104 KB)1_coafuri_mireasa_2013.jpg (141 KB) 1_tendinte_nunti_2013_candy_bar_tematic.jpg (187 KB)1_tendinte_nunti_2013_verde_menta.jpg (113 KB)1_tendinte_nunti_2013_verde_smarald.jpg (119 KB) 1_tendinte_nunti_2013_curcubeu.jpg (326 KB) 1_tendinte_nunti_2013_vintage.jpg (173 KB)

Etichete : Culori nunta 2013Nunta in 2013Rochii mireasa 2013Tematici nunti 2013Tendinte nunti 2013

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii