E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Torturi de nunta de la Cofetaria Magic

Descriere

magic.png (103 KB)La Cofetăria Magic veți vedea că nu există simple prăjituri, ci doar adevărate opere de artă. Acesta este locul unde se desăvarșesc game prețioase de preparate autentice și delicioase ce vor încânta și cele mai rafinate gusturi. Timp de 7 ani aici au “prins viață” prăjituri unice, torturi pline de fantezie, produse care mai de care mai apetisante. Odată ce ați intrat în Cofetăria Magic, veți înțelege că sunteți într-un spațiu unde visele dulci prind viață, iar fiecare “creație” este unică. La Cofetăria Magic poveștile dulci, pline de imaginație nu se termină niciodată…

Aceste povești magice, dar totodată apetisante prind contur în cele 2 laboratoare pe care Cofetăria Magic le deține în București. Spații ce sunt special amenajate cu echipamente de ultimă generație pentru ca produsele ce se desăvârșesc aici să fie de cea mai înaltă calitate. În aceste laboratoare iau naștere prăjituri delicioase care au în compoziția lor doar ingrediente naturale.

Cofetăria Magic aduce astfel un strop de magie în viața tuturor printr-o gamă cu adevărat specială de produse de cofetărie și patiserie. În spatele tuturor acestor produse delicioase se află o poveste unică și un gust fantastic.

Mai mult, Cofetăria Magic vă pune la dispoziție torturi și prăjituri pentru nunți, botezuri, evenimente corporate, conferințe sau pur și simplu pentru ca o zi ce părea obișnuită să devină “magică”. Pentru anumite evenimente putem colabora și cu firme de catering, fiind astfel capabili să facem față oricăror cerințe din partea clienților.

La Cofetăria Magic veți păși într-o lume a poveștilor delicioase, un spațiu magic în care totul este posibil!

 

Adresa: Bucuresti

Etichete : CofetariePentru nuntaTort NuntaTorturi nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii