E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Trend: "Noua nu ne plac baloanele"

Descriere

Trend: “Noua nu ne plac baloanele”

Bineinteles ca nu va plac baloanele. Ele se sparg, sunt ieftine, nu sunt elegante, acesta e trend-ul sa nu ne placa baloanele, de teama sa nu se uite lumea ciudat la noi ca ne plac baloanele preferam sa spunem ca nu ne plac.

In ultimii ani baloanele sunt hulite, se spune ca nu mai sunt la moda. Lumea nu stie ce se poate realiza din baloane. Sunt cateva firme in tara care au membrii QBN si sunt Certified Balloon Artists. Ei si inca cateva firme care stiu sa decoreze cu baloane se lupta sa arate ca se poate realiza si altceva din baloane nu numai clasicele arcade si inimi.
Nu vreau sa conving pe cineva sa le placa, sau sa le accepte…Doamne fereste. Am abordat insa acest subiect pentru ca am observat ca la noi este insufiecient cunoscuta arta decorului cu baloane. Afara este o adevarata industrie in domeniu. Evident fiecare om are propria parere si propriul gust pentru ceva. Dar inainte ca baloanele sa fie hulite ar trebui sa se afle ca cateva firme stiu sa faca si altceva. Se pot combina baloane cu flori. Decorul din baloane poate veni ca ceva in plus la decorul deja existent. Plictiseala de baloane a survenit din cauza monotoniei modelelor.

Fals! Baloanele sunt elegante chiar si pentru nunti. Baloanele nu sunt numai pentru copii. La nunti trebuie sa se foloseasca doar doua culori de baloane, ceea ce depaseste doua culori deja e pentru petrecerea unui copil. Orice om se bucura de baloane. Daca stiti la ce firme de decoratiuni pentru evenimente sa apelati va vor spune ca baloanele mai sunt la moda, puteti vedea poze cu altfel de decoruri pe care noi romanii nu le cunoastem si bineinteles nu vrem sa le cunoastem. Trebuie sa apelati la cei care stiu inlocui o arcada clasica cu alt decor la intrare care sa atraga atentia si sa invite iauntru, inima din spatele mesei mirilor poate fi si ea inlocuita cu altceva, se poate realiza un decor la ringul de dans.
In Romania sunt decoratori care au participat la cursuri de decoratiuni din baloane tinute de cei mai buni decoratori din lume, dupa ce au fost la aceste cursuri au trecut si printr-un examen foarte greu scris, oral si practic. Acum ei pot fi mandri ca fac parte din o organizatie profesionala dedicata sa promoveze un mediu de afaceri onorabil, sa creeze atmosfera si sentimente intr-un mod unic si sunt Certified Balloon Artists.
Certified Balloon Artist este recunoasterea cea mai mare si cea mai respectata din industria baloanelor (domeniul decoratiunilor din baloane), iar persoana care devine Certified Balloon Artist trebuie sa treaca prin doua etape de examinare, in care trebuie sa isi demonstreze cunostintele in realizarea cadourilor din baloane, realizarea buchetelor din baloane si decorul din baloane. Asta te asigura pe tine, ca si client ca primesti calitate si esti tratat cu profesionalism.

Baloanele folosite de Certified Balloon Artists nu se sparg, decorurile rezista mai mult timp, stiu la fiecare eveniment ce tip de baloane se preteaza, baloanele cu heliu plutesc mai mult timp, sunt mai rotunde. Certified Balloon Artists folosesc doar baloane profesionale. Decorurile create de CBA te fac sa exclami WAW! Ei se documenteaza tot timpul, ei stiu intotdeauna ce e nou in domeniul decoratiunilor cu baloane, au acces la informatii. Ei fac sculpturi din baloane, fac arta. Fac ce li se cere. Aveti o idee aceea o fac din baloane. CBA nu aduc prejudicii restaurantelor, folosesc materiale speciale. Nu lipesc nimic cu scotch.

E greu sa schimbe un trend doar 13 firme care au membri CBA si cateva firme cu membri QBN lansat de patronii de restaurante, florarii si decoratorii care nu stiu sa lucreze cu baloane.

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Trimite o cerere catre toti furnizorii