E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Voaluri de mirese si acessorii To be Bride

Descriere

Pentru ca ne-am gandit ca fiecare mireasa este speciala si isi doreste ceva unic, traditional si elegant, dar mai ales care sa emane senzualitate si puritate. Am creat modele pentru toate gusturile si toate buzunarele. Orice mireasa este importanta si trebuie sa se simta ca atare. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, fiind un amalgam de tull fin,dantele delicate si broderii manuale pretioase, imbogatite cu margele, paiete, cristale Swarovski, dar mai ales suflet.

E nunta ta…unul dintre cel mai important eveniment din viata ta. Te-ai hotarat asupra modelului de rochie pe care o vei purta, dar lipseste un voal care sa contureze intreaga ta imagine de mireasa…un voal deosebit, unic, care sa iti dea fiori atunci cand il vezi… dar mai ales cand il vei purta.

Alegerea unui voal de mireasa nu este atat de simpla cum pare, pentru că depinde de rochia de mireasa, dar mai ales de coafura de nunta si accesorii.

Voalul poate fi atât lung cat şi scurt, dar este mai bine să fie ales in functie de lungimea rochiei de mireasa.

Mini este un voal universal, fiind potrivit atat pentru fete înalte cat şi pentru cele minione, oferind miresei un aspect romantic şi blând.

Rochiile scurte arata bine cu o voaleta cochetă sau cu un voal mediu.

Dacă aţi decis deja pentru un voal lung, se spune ca acesta este cheia pentru o casnicie lunga.

Vă vom salva de la mersul pe jos si timp irosit in saloanele de nuntă, pentru că aici se pot pre-selecta orice model care va satisface si cele mai rafinate gusturi.

Catalogul nostru include o gama larga de voaluri de mireasa, peste 80 de modele, de calitate deosebita. Majoritatea voalurilor au pieptan inclus pentru a te scapa de grija coaserii lui. Astfel este mult mai usor sa iti pui voalul .

La fel cum mireasa trebuie sa straluceasca la propria-i nunta, nici invitatele nu ar trebui sa se lase mai prejos. De aceea, “To be Bride” pune la dispozitie posete elegante, bolerouri si manusi create de designeri importanti, care au folosit materiale de calitate, croiuri diverse si interesante, toate fiind modele unicate.

To be Bride este unic importator in Romania, bucurandu-se de exclusivitate, ne lansam cu pasi mici, dar siguri. Va dorim sa fiti cele mai curajoase, mai hotarate, dar mai ales cele mai frumoase femei!

Adresa: Bucuresti

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii