E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

WEDDING BELLS – ORGANIZARE NUNTI

Descriere

buchet35.jpg (73 KB)Wedding Bells este o agentie specializatã în crearea si organizarea de evenimente festive.

Compania noastrã vã ajutã cu cele mai inovatoare si moderne idei în domeniu astfel încât împreunã sã ne bucurãm de un eveniment de neuitat.

In relatia cu clientii nostri suntem hotãrâti: stãm întotdeauna de aceeasi parte a mesei. De la primele contacte pe care le vom avea ne veti cunoaste asa cum suntem: tineri, dinamici, puternici, creativi si perseverenti.

Ne ocupãm de evenimente private din toate categoriile: nunti, botezuri, aniversãri, petreceri tematice, petreceri pentru copii, banchete si baluri de absolvire. Ceea ce vã promitem vã oferim si nu ne trãdãm niciodatã clientii.

Inovatoare, autenticã si personalã, agentia Wedding Bells propune solutii adecvate, configurate dupã dorinta si personalitatea actorilor principali ai evenimentului.

[nggallery id=154]

Adresa: Ploiesti, Bulevardul Bucuresti, bloc 9 F, etaj 1, apartament 1

Etichete : CameramanDecoratiuni nuntaDjFoc de artificiiFotograf

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

 • Simona D
  Data: 12 Martie 2010

  A intrat cineva pe situl lor?? de curiozitate numai… majoritatea fotografiilor lor sunt preluate cu nesimtire de pe siturile americane!!
  A facut cineva nunta cu ei?
  Am un botez, si m-ar fi interesat sa colaboram…. insa…. am fost dejamagita sa vad fotografii trucate!! va rog lasati un mesaj si sugestii de alte firme cu care ati colaborat, sau de care ati auzit ca sunt buni!
  multam frumos!! 🙂

  • Data: 18 Martie 2010

   Ar trebui sa ii contactati si sa le cereti mostre de ce au facut. Atunci va veti da seama daca munca lor e trucata sau nu si daca serviciile lor sunt de calitate.

Trimite o cerere catre toti furnizorii