E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Wedding Hostess : fitze sau necesitate?

(5 votes, average: 4.60 out of 10)
464 vizite
0 comentarii

Un aspect care nu trebuie neglijat în cadrul unei nunţi sunt echipele de hostess. Termenul de hostess în traducere liberă, „gazdă” devine tot mai des folosit atunci când vorbim despre nunţi. E de la sine înţeles că o echipă de fete frumoase vă vor face ziua mult mai uşoară, ocupându-se de o mai bună organizare a evenimentului în curs. Hostesele sunt tinere cu un aspect fizic placut, manierate, sociabile si foarte abile, îmbracate festiv; lor le revine sarcina de a conduce oaspeţii către locul rezervat fiecăruia, într-un mod eficient şi organizat, evitând stânjenitoarele situaţii care apar frecvent la începutul recepţiei, din cauză că invitaţii nu ştiu ce loc le-a fost rezervat şi se strâng undeva în mijlocul sălii aşteptand să fie conduşi către masă.

Primirea la restaurant nu trebuie să o mai faceti dvs, împreună cu parinţii şi naşii, aşa cum se întampla pe vremuri… Lăsati oaspeţii să serveasca o cupa de şampanie, să se acomodeze cu spaţiul, să socializeze. De conducerea acestora la mese nu vă puteti ocupa aşa că acest rol le revine hosteselor. Odata aşezaţi învitatii, puteţi ajunge la restaurant şi astfel veţi avea parte de o intrare grandioasă aşa cum aţi visat-o.

Aşadar putem spune că hostesele sunt un nou must-have când vorbim despre o nuntă perfectă. Fie că echipa împreună cu care lucraţi la organizarea nunţii vă oferă hostese, sau fie că apelaţi la o agenţie de profil, trebuie să precizăm că acest mic detaliu va poate uşura mult „munca” de mireasă, care ştim că e oricum foarte solicitantă…

http://www.innana.ro

https://www.e-nunti.ro/innana-wedding-planners/

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii