E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

ZENONNI CEREMONIE un total look masculin rafinat

Descriere

selectie.jpg (105 KB)ZENONNI este un serviciu vestimentar ce are la baza sfatul profesionist al consultantului de imagine, sfat care se concretizeaza intr-o solutie vestimentara perfect adaptata cu personalitatea viitorului proprietar al unui costum, camasa sau pantof executat la comanda.
Propunerile vestimentare dau posibilitatea satisfacerii chiar si a celor mai rafinate gusturi in materie vestimentara. Nu exista o limita anumita in a face un costum sau o camasa la comanda.

Costumele ZENONNI sunt facute la comanda in sistemul “bespoke” (dupa masurile clientului cream un tipar propriu), sunt personalizate si sunt realizate din cele mai fine tesaturi de la case celebre cum ar fi: Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Lanificio F.LLI Cerruti 1881, Ariston Napoli. Numai colectia de sezon pentru costume de ceremonie include cateva sute de tesaturi din care putem realiza fie un costum, fie un smoching, frac, redingota, etc. Costumul de ceremonie Zenonni este solutia ideala alaturi de cele mai fericite momente din viata ta.

Camasile ZENONNI le lucram manual tot dupa masurile clientului si in concordanta cu sfatul vestimentar. Numai pentru ceremonie, pentru o tesatura alba, spre exemplu, gasim cel putin 200 de variante de alegere. Modelistica fiind deasemeni un detaliu nelimitat.

Accesoriile unei tinute de ceremonie, ca braul, papionul sau lavaliera sunt oferite cadou pentru a completa o tinuta desavarsita.

Un total look pentru o tinuta de ceremonie nu poate ignora pantoful, care deasemeni se poate executa la alegere din mai multe modele.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru.

selectie (5).JPG (379 KB)Compozitie Ceremonie 3.jpg (207 KB)Compozitie Ceremonie 1.JPG (359 KB)

Adresa: Str. Teheran, Nr. 3, Sector 1

Etichete : CamasaCeremonieCostumCostum ginereCostum mireFracLavalieraPantofPapionSmochingZenonni

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii