E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Borcanele Marturii

Descriere

Simpatice si minione, borcanelele pentru cadouri marturii nunta au toate atuurile pentru a completa succesul nuntii tale! In functie de tema sau culoarea nuntii, borcanelele pot fi umplute cu miere, bombonele, fructe uscate, scoici, nisip sau pietricele decorative.

Din gama noastra de sticlele, cele cu volum mic, accesorizate cu diverse elemente, creeaza marturii de nunta interesante, originale si inedite. Sunt foarte atractive pentru oaspeti, avand marime neobisnuita, dar in acelasi timp sunt economice pentru miri. Sticlele cu volum mare pot fi folosite la servirea bauturii invitatilor.

Marturiile de nunta pot fi personalizate in functie de conceptul nuntii sau culorile salii in care va avea loc evenimentul. Ax Perpetuum va pune la dispozitie sticlele si borcanele pentru marturii goale, pozele fiind cu titul informativ.

Vizualizati colectiile complete de marturii nunta, iar pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0753-019.418 sau vizitati site-ul nostru www.cadouri-marturii-nunta.ro.

 

Etichete : Accesorii nuntaBorcanBorcaneBorcanelBorcaneleDecor nuntaMarturieMarturiiNunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

Trimite o cerere catre toti furnizorii