E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Buchete de mireasa

Descriere

buchet mireasa cu pene.jpg (30 KB)Ziua nunţii va fi una dintre cele mai importante şi memorabile zile din viata ta. Înţelegem importanţa acestui eveniment şi de aceea dorim să vă oferim posibilitatea de a alege florile care vi se potrivesc şi de a alcatui o compoziţie unică, pe măsura evenimentului.

Floriştii nostri vă stau la dispoziţie cu o excepţională colecţie de buchete de mireasa, aranjamente florale specifice, cu idei si sugestii. Împreună puteţi concepe tot ceea ce ţine de amenajarea sălii cu flori tăiate şi plante ornamentale, adică: buchetul de mireasă, cel de naşă, corsajele, aranjamentele pentru maşină, aranjamentele din flori tăiate pentru decorarea sălii şi/sau a bisericii.

buchet de mireasa trandafiri black baccara.jpg (34 KB)buchet de mireasa cu lalele.jpg (32 KB)buchet de mireasa cu pene.jpg (56 KB)buchet de mireasa phalaenopsis.jpg (33 KB)buchet de mirese cu bijuterii si trandafiri colorati.jpg (37 KB)buchet mireasa  cosulet phalaenopsis.jpg (42 KB)buchet curgator de mireasa cu trandafiri.jpg (30 KB)buchet mireasa cale si trandafiri.jpg (24 KB)

Adresa: Piata Stefan cel Mare, nr.5

Etichete : Aranjamente NuntaBuchet de mireasaBuchet mireasaFlori Nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii