E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Cristallini – Rochii speciale pentru tine

Descriere

9047.jpg (272 KB)Cristallini Boutique – Rochii speciale pentru tine

Cristallini Boutique este un magazin multibrand care va pune la dispozitie o diversitate de rochii de seara, rochii de ocazie, rochii couture, rochii de cocktail, rochii de club, rochii de mireasa, rochii de nasa, costume de dama, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.

Vizitatoarele pot vedea zilnic cele mai noi colectii, in magazinul online Cristallini, unde pot comanda rochia preferata sau pot sa se programeze pentru a proba rochiile la showroom-ul magazinului.

Colectiile noastre sunt caracterizate de ultimele tendinte si stiluri, cu imprimeuri exotice si culori vibrante, cu modele variate potrivite oricarui gust si putand satisface chiar si cele mai mari pretentii.

Rochiile din colectiile Cristallini sunt extrem de feminine, create pentru a oferi un look sofisticat si rafinat, pe care numai o rochie de seara perfecta il poate oferi.

Designul rochiilor este astfel conceput incat sa corespunda cu dorintele fiecarei cliente. O rochie bine aleasa iti pune in evidenta trasaturile frumoase, te face sa te simti speciala, admirata si astfel petreci clipe de neuitat.

Rochiile elegante sunt import SUA si Anglia, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, precum si accesoriile. Modelele sunt dintre cele mai variate, pentru orice gust, potrivite oricarei personalitati. Multe dintre acestea se regasesc si in alegerea unor celebritati, pentru diferite evenimente: Covorul Rosu, Premiere, Oscar etc.

De-a lungul timpului multe dintre clientele care au apelat la oferta de rochii a magazinului nostru pentru diverse ocazii, au revenit de fiecare data pentru calitatea si nota exclusivista a produselor noastre.

_MG_2858.jpg (138 KB)5015.jpg (216 KB)35053C.jpg (97 KB)35070C.jpg (77 KB)35177E.jpg (89 KB)35184E.jpg (181 KB)35303M.jpg (269 KB)80591.jpg (203 KB)80609.jpg (166 KB)

Adresa: Bd. Splaiul Unirii, nr.108, sector 4

Etichete : RochiiRochii coutureRochii de ocazieRochii eleganteRochii seara

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii