E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Domeniul “Conacul dintre Vii” pentru nunta ta de vis!

Descriere

00.JPG (31 KB)Domeniul “Conacul dintre Vii” are experienta in a crea si organiza evenimente unice prin atmosfera, meniu si servicii.
Mai mult de cat un banal set de servicii, gazdele devotate ale “Conacului dintre Vii” ofera o substantiala “valoare adaugata” prin personalizarea relatiei cu fiecare oaspete in parte.
Oaspetii nostri vor gasi la Conac un restaurant exclusivist cu atmosfera cosmopolita interbelica iar terasele si curtea interioara devin cadrul ideal pentru evenimente in aer liber.

Domeniul “Conacul dintre Vii” Hotel **** situat la numai 50 de minute de Bucuresti a organizat in ultimii anii nunti, botezuri, zile de nastere. In atributiiile noastre au intrat decoratiunile interioare si exterioare, decoratiunile florale, inclusiv buchetele de mireasa si nasa, marturii si invitatii personalizate, tort personalizat, fotografi si cameramani profesionisti, formatia aleasa/DJ-ul preferat, spectacolul cu focuri de artificii si, nu in ultimul rand, organizarea ceremoniei religioase la Manastire/Biserica sau in incinta Domeniului.

Sa nu uitam ca meniul, pentru asemenea evenimente, incepe de la 35 euro/persoana, iar capacitatea de cazare este de pana la 120 persoane (cu mic dejun inclus).

Menirea noastra este sa va transformam visul in realitate!

www.povestiridelaconac.blogspot.com

4.JPG (27 KB)03.JPG (27 KB)01.jpg (5 KB)02.jpg (6 KB)

Adresa: Str. Valea Bobului Nr: 18, Urlati, Prahova

Etichete : Conacul dintre ViiDomeniuEvenimentExclusivistNuntaOrganizareSpecial

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii