E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Filmari video si fotografii nunti

Descriere

12Fotografia are calitatea de a surprinde momente deosebite, clipe memorabile, stãri excepþionale, privelişti ce îţi taie respiraţia, imortalizându-le si oferindu-le posibilitatea de a le impãrtãşi şi altora. Datoritã ei, acestea ramân peste timp şi ne ajutã sã pãstrãm toate acele lucruri care altfel s-ar stinge şi fãrã de care am fi mai sãraci. Cu acestea in gând am pornit la drum, dorind sã oferim acest dar tuturor celor ce vor sã pãstreze mereu vii trãirile unice din viaţa lor. Astfel vor avea posibilitatea sã priveascã înapoi şi sã retrãiascã acele momente speciale.
Şi pentru cã mâna artistului trebuie sã fie iscusitã, pasiunea timpurie îmbinatã cu experienţa îndelungatã sunt dovada mãiestriei noastre, pentru cã existã mulţi cei care sunt capabili sã apese pe un buton dar puţini cei ce reusesc sã surprindã ceva aparte. Gandiţi-vã cã noi vã oferim crâmpeie de viaţã, nu poze. Vã aşteptãm.
Ciprian Babuşanu este pasionat de fotografie de mic, primul aparat fiind un Smena pe care l-a primit de la bunicul lui de la vârsta de 10 ani. Şi la un moment a transformat pasiunea în profesie jucând timp de opt ani rolul de operator foto în cadrul companiei Kodak ca mai apoi sã câştige experienţa lucrând la posturile locale de televiziune.

Etichete : Ciprian babusanuFilmari BacauFotografii nuntiNunta in bacau

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii