E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Formatie de nunti, sonorizari, dj

Descriere

Succesul organizarii unui eveniment deosebit implica pe langa profesionalism si o prezenta artistica deosebita. Atunci cand este vorba de un moment special din viata ta sau a companiei tale o ambianta muzicala placuta va da un plus de noblete si va contribui la reusita oricarui eveniment.
Cu o vasta experienta muzicala cu un repertoriu variat,cu uninterpret si instumentisti de valoare,cu o linie sonora si aparatura de ultime generatie,formatia ,,LAUTARII BUCOVINEI SUCEAVA’se ridica la nivelul dorintei dumneavoastra de a petrece pe ritmul unei muzici de calitate in interpretare LIVE.
Avand in componenta instrumente ca tambal,vioara,clarinet, saxofon, trompeta,pian si orga electronica putem imbina cu usurinta genuri muzicale cum ar fi muzica de petrecere,folclor autentic,usoara romaneasca si internationala,ambientala si caffe-concert.
Deasemeni interpretul DOREL IONEL vine in completarea acestui cadru muzical cu melodii ce vor face ca petrecerea sa ramana o amintire placuta in inima si sufletul invitatilor.
In aceasta formula vom fi alaturi de dumneavoastra oriunde asigurand garantia unei petreceri de neuitat.

Adresa: SUCEAVA

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii