E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

LISSA MARIAGE

Descriere

LISSA MARIAGE este o agentie de evenimente care s-a nascut din pasiunea de a ridica cel mai important eveniment din viata unor viitori miri sau a unor proaspeti parinti, la rang de arta.
Organizarea este foarte importanta pentru reusita petrecerii de nunta, iar detaliile sunt foarte importante, la fel si decorul, aranjamentele salii, culorile, ringul de dans etc, de aceea va garantam ca vom planifica meticulos si vom executa perfect decorul dorit pentru a va putea bucura alaturi de familie si prieteni.
LISSA MARIAGE combina arta florala cu decoruri si accesorii speciale toate intr o singura locatie.
Cu LISSA MARIAGE aveti alaturi un expert inca de la inceput care sa va ajute si sa observe toate detalile care vor face evenimentul special.
Servicile oferite de LISSA MARIAGE in ceea ce priveste designul floristic, sunt toate personalizate si unice. Pentru fiecare eveniment in sine, veti avea parte de o consiliere personala, in decursul careia se vor pune la punct toate detalii pentru viitorul eveniment.

Si pentru ca evenimentul sa fie perfect, invitam mirii sa aleaga din varietatea de oferte un sejur pentru luna de miere pus la disozitie chiar de agentia noastra de turism – HOLIDAY KING.Pentru pachete complete achizitionate veti beneficia de reduceri substantiale pentru LUNA DE MIERE sau chiar poate fi oferita gratuit.

Nu vrem sa ne credeti pe cuvant ci va invitam sa va convingeti singuri!

Adresa: STR. MIHAI EMINESCU, NR.12, BL.B5, SC.C, APT 44, PARTER, PIATRA NEAMT, JUD.NEAMT

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii