E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

NUNTA LA EPY

Descriere

DSC09200.JPG (44 KB)Epy este un nume binecunoscut în Oradea. Complexul este unul cu traditie deja în orasul de pe malul Crisului Repede, fiind unul din primele restaurante înfiintate dupa revolutia din 1989. Complexul are ca principal obiect de activitate alimentatia publica dar s-a extins treptat oferind clientilor pe lânga restaurant si cazare. Cresterea continua a numarului de oaspeti,
datorata serviciilor de calitate oferite, a dus la înfiintarea unui motel restaurant în anul 1995, la iesirea din Oradea spre Satu Mare.
Epy este unul din locurile preferate de multi dintre turistii straini si români care viziteaza Oradea. Restaurantul Epy este locul potrivit pentru o cina sau pentru întâlniri de afaceri. De 18 ani se straduieste sa ofere servicii de cea mai buna calitate.

Asiguram clientilor access de Internet WIRELESS de banda larga (in restaurant-bar, dar si in camere) si parcare supravegheata cu camere video asigurandu-va mobilitate pentru afacerea Dvs, si siguranta maxima pentru autoturismele Dvs.!
DSC09419.JPG (32 KB) DSC09418.jpg (47 KB)

Etichete : NuntaOradeaSALA DE CONFERINTASALA NUNTI

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii