E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Ospatari de 5 stele

Descriere

pag 2-2.jpg (92 KB) De ce OSPATARI DE 5 STELE ?
Am ales acest nume pentru ca formam o echipa de elita, ce are la baza simtul responsabilitatii, amabilitate, punctualitate, prezenta impecabila cat si corectitudinea fata de clientii nostri.

Prin ce se evidentieaza OSPATARI DE 5 STELE S.R.L si de ce ne-ati alege pe noi ?
OSPATARI DE 5 STELE S.R.L va pune la dispozitie o mapa de prezentare cu personalul nostru, din care dvs. va puteti alege persoanele dorite. Personalul nostru este unul calificat, cu experienta in hoteluri de 4-5 stele, in restaurante fine dinning, in serviciul a la carte cat si experienta in evenimente. Echipa noastra dispune de toate analizele medicale obligatorii la zi. Pe langa tinuta clasica de ospatar, echipa noastra va poate pune la dispozitie una din cele 4 tinute realizate de designeri vestimentari. Pentru ca ne place sa lucram curat si pentru ca exista anumite principii de igiena in codul ospitalier, la fiecare eveniment una din accesoriile noastre sunt manusile albe. Asa cum v-ati obisnuit la fiecare nunta exista un anumit program artistic numit “marsul ospatarilor” pentru care v-am pregatit cateva momonte speciale.

Distinctii, Premii, Aprecieri
In 2010, am organizat concursul Waiter Master Competition – cel mai bun ospatar, unde au participat si cativa dintre ospatarii nostrii care fac parte din aceasta echipa.

Despre TARIFE ?
Tarifele noastre sunt variabile, iar fiecare client va beneficia de o oferta personalizata in functie de necesitatile sale cat si de bugetul alocat pentru acest serviciu. Exista posibilitatea de a se lucra in 2 sisteme diferite, fie per eveniment (set-up sala; mise-en-place; servire; debarasare; set-up sala), fie se poate lucra per ora.

PORTOFOLIU
* Hotel Aurelius – Imparatul Romanilor ( Poiana Brasov)
– pachet Revelion 2010 (29.12.2009 – 02.01.2010)
– nunti, botezuri, receptii, cocktailuri
– cine festive
* Hotel Ana Hotels ( Poiana Brasov)
– Cina festiva de Craciun 2009
* Hotel Bielmann (Brasov, SanPetru)
– nunti
– bal caritabil
* Restaurant Roman (Brasov)
– nunti
* Hotel Ramada (Brasov)
– dejun & cina festiva
* Petreceri private
* Vila Sunset (Predeal, Brasov)
– pachet Revelion 2011 (29.12.2010 – 02.01.2011)

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru a fost si va ramane acela de a ne chema din nou, de a ne recomanda si cunostintelor dvs. datorita calitatii serviciilor oferite. Pentru aceasta incercam ca la fiecare eveniment sa ne depasim limitele, sa fim cat mai apropiati de clienti nostri si de necesitatile lor.

IMG_9195.JPG (491 KB)IMG_9251.JPG (438 KB)DSC02153.JPG (168 KB)DSC02148.JPG (178 KB)

Adresa: Brasov

Etichete : Ospatari brasoveniOspatari de 5 steleOspatari de inchiriatOspatari nuntiOspatari pentru evenimente

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii