E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

PARTY SERVICE

Descriere

12947300461289892702monibarna01_1__1_.jpg (26 KB) PARTYSERVICE – Nunta este una din cele mai importante zile din viata fiecaruia,si este normal sa va doriti ca totul sa decurga perfect. Rolul nostru este simplu.

Va asiguram ca vom avea grija de toate detaliile ! Ce aducem nou este modernismul,aducem stilul,aducem luxul accesibil,eleganta. Aducem trendurile cele mai hot si le transpunem intr-o varianta accesibila. Incercam sa transformam in realitate cerintele clientilor,fara sa uitam de bugetele lor

PARTY SERVICE oferta suport tehnic si logistic in organizarea evenimentelor de tip nunti, botezuri si petreceri, vom veni in sprijinul Dumneavoastra oferindu-va solutii si sisteme de sonorizare pina la 1000w rms efecte de lumini l asere ,scanere, moouving head,flasch ,masina de fum ,de zapada, baloane , pentru orice tip de eveniment, chiar si petreceri copii.

Calitatea serviciilor oferite de noi este garantata prin echipamentele profesionale proprii si prin echipa de consultanti si operatori specializati. Aveti acum sansa unei colaborari eficiente si lipsita de griji in organizarea evenimentului dorit. Va stam la dispozitie pentru orice solicitare, oricat de extravaganta si pretentioasa. Se pot crea decoratiuni cu baloane care sa se incadreze perfect evenimentului.Un balon jumbo imens chiar de 150 cm din care cad zeci de baloane si confetii intregesc magia petrecerii tale. Baloanele cu heliu intr-o varietate de forme si culori, vor da petrecerii tale culoare si dinamism. Deasemenea fintina de ciocolata cu ciocolata olandeza de diferite gusturi si culori … Decorul sali va fi executata cu stil de designer specializat materiale: tafta, jaqard, brocard,organza ,saten

Aranjamentele florale din flori naturale vor insufleti pertecerea, construind o ambianta cat mai placuta si vor oferi un strop de culoare pentru tine si invitatii tai la orice eveniment .

DECOR SALA PARTY SERVICE (4).jpg (33 KB)

Adresa: SATU MARE BRADULUI 66

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii