E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Premiere Marriage – Agentie de organizari evenimente

Descriere

buchet1.jpg (33 KB)Agentia Premiere Marriage Tulcea este specializata în organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra: nunti, cununii, botezuri, majorate.
*Oferim asistenta cu personal calificat si urmatoarele produse si servicii: invitatii, carduri, marturii, meniuri, lumanari, buchete, confetti, amenajarea spatiilor dedicate evenimentului, rezervari de saloane, filmari, fotografii, sonorizari, etc..
*Te vei bucura de reusita evenimentului pe care il organizezi alaturi de cei dragi datorita noua, cei care iti oferim servicii de calitate la cele mai competitive preturi.
*Faceti-ne partasi visului vostru si amintirea acestui reusit eveniment va ramane in inimile dumneavoastra ca o poarta deschisa catre o viata fericita, indiferent de natura evenimentului: nunta, cununie, botez, aniversare, noi va putem fi calauze si va scutim de stresul si de alergatura cauzate de organizare. Vizitati-ne la sediul firmei unde veti primi mai multe informatii si vi se vor prezenta cataloage complete cu produsele si serviciie de care puteti beneficia.
Mai multe informatii pe: www.premieremarriage.ro

Gt_0AC5.jpg (193 KB)Gt_3E3B.jpg (208 KB)Gt_4FC5.jpg (179 KB)Gt_6AE1.jpg (187 KB)Gt_51F7.jpg (181 KB)Gt_763E.jpg (205 KB)Gt_7441.jpg (103 KB)lumanare1.jpg (57 KB)

Adresa: Strada. Gavrilov Corneliu nr. 290 Loc. Tulcea; Jud. Tulcea

Etichete : Buchete mireasa si nasaDecoratiuni si ornari saloaneFilmari si fotografii evenimente

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

  • Data: 25 Mai 2011

    Am vizionat pozele dvs. dar nu sunt incantata deloc.

Trimite o cerere catre toti furnizorii